RagnarLodbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
Türkiye'den alsın götürsün mümkünse. Fiyatlar uygun gelmedi başka site varsa atın bakalım ama uygun gözükmüyor.Arkadaşım Letonya Liepaja şehrinde ordan bir laptop almak istiyor bütçesi max 1300 euro.
Biz kendisiyle şu modeli bulduk, bu alınır mı? Eğer alınmaz derseniz marka model olarak söylerseniz ben arkadaşıma söyleyim ordan baksın bütçeye uyuyorsa ona göre bir tercih yapar.Euronics
www.euronics.lv
Hocam Türkiye'den alıp götüremez zaten orda şu an. Önerilerinize gelince yeni versiyonlarında anakart sorunu çözüldü demişsiniz. Yeni versiyonu olup olmadığını nasıl anlarız?Türkiye'den alsın götürsün mümkünse. Fiyatlar uygun gelmedi başka site varsa atın bakalım ama uygun gözükmüyor.
Edit.
Şu ikisi olabilir yeni versiyonlarinda anakart sorunlarını cozduklerini varsayarsak.
https://www.euronics.lv/en/it/lapto...i5-24-gb-1-tb-rtx-5050-eng-luna-grey-notebook
![]()
Lenovo LOQ 15IRX10, 15,6'', Full HD, 144 Hz, i7, 24 GB, 1 TB, RTX 5060, ENG, luna grey - Notebook, 83JE001BNT | Euronics
Lenovo LOQ (15” Intel) is a gaming laptop built for power, precision, and adaptability, With high-performance Intel® Core™ HX processors, RTX™ 50 graphics, and AI-enhanced optimization, it's ready for AAA gaming, content creation, and multitasking—without compromise, • Intel® Core™ HX processors...www.euronics.lv
Çözülme gibi bir durum yok lqq serisi kronikHocam Türkiye'den alıp götüremez zaten orda şu an. Önerilerinize gelince yeni versiyonlarında anakart sorunu çözüldü demişsiniz. Yeni versiyonu olup olmadığını nasıl anlarız?
670 Dolara( 32.451TL) 3050 Laptop var.Burada bu fiyata adamakıllı 3060 laptop alırsın.Hocam Türkiye'den alıp götüremez zaten orda şu an. Önerilerinize gelince yeni versiyonlarında anakart sorunu çözüldü demişsiniz. Yeni versiyonu olup olmadığını nasıl anlarız?
Rtx4bin serisi loqlarda anakart problemleri çıktı. Ama bunlar yeni nesil bu sene çıktı büyük ihtimalle bir sorun yaşamaz. 5050 olan alınabilir.Hocam Türkiye'den alıp götüremez zaten orda şu an. Önerilerinize gelince yeni versiyonlarında anakart sorunu çözüldü demişsiniz. Yeni versiyonu olup olmadığını nasıl anlarız?
Nereden biliyorsun yeni çıktı cihaz.Çözülme gibi bir durum yok lqq serisi kronik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
670 Dolara( 32.451TL) 3050 Laptop var.Burada bu fiyata adamakıllı 3060 laptop alırsın.
Rtx4bin serisi loqlarda anakart problemleri çıktı. Ama bunlar yeni nesil bu sene çıktı büyük ihtimalle bir sorun yaşamaz. 5050 olan alınabilir.
Nereden biliyorsun yeni çıktı cihaz.
https://www.rdveikals.lv/ Hocam bir de bu site varmış ben biraz baktım fiyatlar aynı gibi ama burdan alınır dediğiniz bir şey varsa bakabilir misiniz?Çözülme gibi bir durum yok lqq serisi kronik
670 Dolara( 32.451TL) 3050 Laptop var.Burada bu fiyata adamakıllı 3060 laptop alırsın.
güzel mi peki?Arkadaşım Letonya Liepaja şehrinde ordan bir laptop almak istiyor bütçesi max 1300 euro.
Biz kendisiyle şu modeli bulduk, bu alınır mı? Eğer alınmaz derseniz marka model olarak söylerseniz ben arkadaşıma söyleyim ordan baksın bütçeye uyuyorsa ona göre bir tercih yapar.Euronics
www.euronics.lv
İyice baktım ama kaydadeger bir sey bulamadim malesef.https://www.rdveikals.lv/ Hocam bir de bu site varmış ben biraz baktım fiyatlar aynı gibi ama burdan alınır dediğiniz bir şey varsa bakabilir misiniz?
Tamam hocam teşekkürler. Peki konuda ilk attığım model hakkında bilginiz var mı, alınır mı? Çünkü arkadaşım 5 ay boyunca orda olacak ve kendi pcsini değiştiririm diye düşünerekten götürmemiş. Pc de lazım oluyor kendisi için.İyice baktım ama kaydadeger bir sey bulamadim malesef.
Letonya'yı soruyorsanız bilmiyorum hocam ben değil arkadaşım orada. Onun dediğine göre de güzel bir yermiş.güzel mi peki?
evet, letonyayı sormuştum. ekonomisi nasıl acaba, tatil için uygunsa gitmeyi düşünürümTamam hocam teşekkürler. Peki konuda ilk attığım model hakkında bilginiz var mı, alınır mı? Çünkü arkadaşım 5 ay boyunca orda olacak ve kendi pcsini değiştiririm diye düşünerekten götürmemiş. Pc de lazım oluyor kendisi için.
Letonya'yı soruyorsanız bilmiyorum hocam ben değil arkadaşım orada. Onun dediğine göre de güzel bir yermiş.
Hocam arkadaşıma sordum, tatil yapmak için güzel bir yermiş lakin ekonomik olarak biraz yorar diyor.evet, letonyayı sormuştum. ekonomisi nasıl acaba, tatil için uygunsa gitmeyi düşünürüm