Evet 5700x olabilir işlemci olarak. İşlemci önceliğim şuan. CS2 oynuyorum daha çok. Ekran kartı olarak da aklımda 3070 ya da 3070TI var. Fark eder mi...
Aşırı fark etti bende. Ama 3600den değil 3300xten geçtim. 3300x ile 3600 arasında tek çekirdekte performans farkı yok. Cs gibi oyunlar da tek çekirdeğe...
Sistemimi sorunsuz kullanıyorum. Sistemi toplayalı 4 seneyi geçtiği için yükseltme yapmak istiyorum. Hangi parçaları yükseltmeliyim? Öncelikle CS2 oyununu...
Sipariş verdim hocam. Çok geç artık. İndirimde kullanıldı. Kullandığım kablo 10 seneden fazla var eskidi baya. Yorumlarına da baktım genel olarak %70...
Hepsiburada 200 TL üzeri 100 TL indirim kuponum var. Normalde CAT6 alacaktım ama buna denk geldim. Sizce alınır mı?
Modemle Pc arası 4m falan var diğer...
Arkadaşlar fanın birisi bozulduğu için fan sipariş ettim Aliexpress den, yanına da termal pad alayım diyorum. Termal macunu yenileyeceğim.
Bozuk fanı...
Ben offset moduyla açtım ondan sanırım. Birkaç daha kurcaladım ondam oldu galiba. Sizin ayarlar neydi zamanında? Override modda sabit frekans mı verdiniz...
İlk önce onu aramıştım aslında 1-2 saat boyunca onu aramakla uğraştım. Ryzen 5000 serisi ve üstünde var curve optimizer seçeneği, benim işlemci R5 3600...
Arkadaşlar geçen soğutucu aldım. İşlemciye ayar yapmak istiyorum ama bir türlü ayar yapamıyorum. CPB ve PBO dedikleri şey var onu açıyorum maksimum verim...