Valla hocam geçen 24 kasa açtım bir eldiven bir bıçak aldım eldiveni vergiler dahil 72e sattım bıçak da vergiler dahil 18 e falan geldi. Tamamen şans işi
Bilmiyorum. 2 tane bilet alıp kasasım var ama şansıma da güvenmiyorum. Kararsız kaldım açıkcası. Genelde Faceit oynuyorum arkadaşlarla. Bir de yarın takas...
Hocam haftalık kasalardan 36 dolar biriktirdiğinizden bahsetmişsiniz bence iki kez pass alın tüm yıldızlarla fever kasası mıydı prinstream awp nin çıktığı...
3. günden sonra oranlar kısılmış ve çıkan bıçakların da ruby / sapphire çıkma oranları düşürülmüş biz açtıktan sonra cs2 sayfasından açıklama yapıldı :D...
ilk günden pass alsaydınız daha çok kar ederdiniz. 1 haftalık takas banı var. Yarın takas banı kalkacak sanırım. İlk gün en yüksek fiyatlarda olur en çok...
Teşekkürler hocam. Yarın kasa fiyatları belli olsun duruma göre alayım.
1743961000
Teşekkürler hocam açıklama ve detaylar için. Yani kasalar 1 dolar gibi...
Mantıklı hocam. 20 tane kasa alsam ne kadar kar ederim sizce?
Bir de hocam 40 yıldız kasması zor mu? Yani 2 tane operasyon bileti alsam 16 dolardan tüm...
Bence alınır. 2 yıldızlı olan kasalar anahtarla açılıyor. anahtar da 2.5 dolar. 4 yıldızlı kasalar anahtarsız açılıyor. 1 pass ile 40 yıldız hakkın oluyor...