cengizovic isimli üyenin son içerikleri

1. cengizovic

🔥İndirim Pazarama 500TL Hediye Çeki 350TL

Pazaramadan ne zaman ürün baksam hep diğer sitelerden daha pahalı. Atıyorum amazonda ya da hepsiburada üzerinde 500-550 tl arasıysa pazaramaya bakıyorum 650-700 arası.
  2. cengizovic

Amazonun Hukuk Tanımazlığı ve Logitech Globalin Efsane Desteği

Geçmiş olsun. 2500 TL ile zarardan dönmüşsün. Amazon ile mahkemeye verip güncel tutardan alabilirdin ya da sıfır kulaklık isteyebilirdin ama 2-3 ay sürebilirdi. Gümrük olayı da o kadar saçmaki bir çok örneğini gördüm birisi kaybolan lego parçasının tedariğinde bile gümrüğe takılmıştı. Sağ...
  3. cengizovic

Çözüldü✓ Kioxia Exceria pro 2tb aldım etiketi sökülecek mi?

Eski kingston m2 ssdnin arkasında etiket yoktu. Ondan ötürü açtım konuyu. Teşekkürler.
  4. cengizovic

Çözüldü✓ Kioxia Exceria pro 2tb aldım etiketi sökülecek mi?

Arkadaşlar yeni ssd aldım. Arka yüzündeki etiket söküledek mi görsel olarak gösterdim.
  5. cengizovic

❌İndirim Bitti! KIOXIA Exceria Pro 2TB 7.447 TL

Kasanın hava akışı da iyi. O zaman almayım şimdilik.
  6. cengizovic

Hocam attığınız pad soğutucuyu alıyım mı? Gece exceria pro 2tb sipariş ettim. Anakartımda şuan bir tane soğutma bloğu var pad benzeri metal bir şey. Bunu almalı mıyım sizce? Yoksa anakarttaki yeterli olur mu?
  7. cengizovic

Kingston KC3000 1TB iptal edip KIOXIA Exceria Pro 2TB almak?

[ 5 sene boyunca 500gb kingston ile idare ettim hocam. Daha iyileri sizin olsun. Teşekkürler :)
  8. cengizovic

Teşekkürler hocam. Umarım üzmez ya tek temennim o. Uzun vadeli stabil olsun benim için yeterli. Öyle çok dosya aktarayım, büyük dosyalarla işim yok. 2-3 tane AAA oyun kurarım maks, fotoğraf video arşiv olur o kadar. 1766719801 Kingston iyi hocam o yüzden 1 saat enine boyuna düşündüm. Biraz da...
  9. cengizovic

Valla hocam çoğu yerde KC3000 övmüşler hep. İade ve 2TB için yeni sipariş oluşturmak için 1 saat düşündüm neredeyse :( Yani pişman olmam umarım..
  10. cengizovic

Arkadaşlar dün Amazon üzerinden 6000 TL'ye Kingston KC3000 1TB almıştım. Son 1 stok olunca acelece aldım. Ürün bugün kargoya verilmişti. Şimdi Vatanbilgisayar'da Kioxia Exceria Pro 2TB indirime girmiş 7500 TL'ye. Arada 1500 TL fark olduğu için Amazon üzerinden iade başlattım hemen, kargo gelince...
  11. cengizovic

Valla şuan kararsız kaldım. Tam da dün almıştım. Şuan alıp almamak arasında gidiyorum. Aslında şuan kullandığım 500 gb daha m2 var hali hazırda kullandığım. Toplam 1.5 TB yeter aslında ama 2 TB olan kafamı kurcalıyor şuan.
  12. cengizovic

Daha dün bu saatte 6K ya Kingston KC3000 1TB sipariş etmiştim ya. Hayda olacak şey değil ya. Paketi açmadan iade edip bu modeli mi alsam?
  13. cengizovic

Xiaomi Pad 7 için kılıf ve kalem önerisi

Bugün Xiaomi Pad 7 sipariş verdim. Bu tablet için kılıf ve kalem önerir misiniz? Kardeşim üniversite için kullanacak. Kalem için Ocak ayında stok gelecek diyorlardı. Onu mu beklemeliyim? Varsa bir güzel kılıf öneriniz alırım arkadaşlar.
  14. cengizovic

🔥İndirim Klasse Pro Ejderha XXL Mousepad 299TL

Paradox modeline 509 tl ödedim 3 taksitli aldım öylesine. İade edip bunu alsam mı acaba ya 200 tl fazla vermişim :/
  15. cengizovic

🔥İndirim Razer Viper V3 HyperSpeed esports fare 2321₺🔥

Bundan ziyade razer deathadder v3 hyperpeed daha mantıklı. Bu model pilli. Dün ufak bir araştırma yapmıştım. Pil takınca hem ağırlık artıyor hem de pili takınca mousenin ağırlığı ortada olduğu için rahatsız olanlar olmuş. Yorumlarda öyle yazıyordu.
Geri