Pazaramadan ne zaman ürün baksam hep diğer sitelerden daha pahalı. Atıyorum amazonda ya da hepsiburada üzerinde 500-550 tl arasıysa pazaramaya bakıyorum 650-700 arası.
Geçmiş olsun. 2500 TL ile zarardan dönmüşsün. Amazon ile mahkemeye verip güncel tutardan alabilirdin ya da sıfır kulaklık isteyebilirdin ama 2-3 ay sürebilirdi.
Gümrük olayı da o kadar saçmaki bir çok örneğini gördüm birisi kaybolan lego parçasının tedariğinde bile gümrüğe takılmıştı. Sağ...
Hocam attığınız pad soğutucuyu alıyım mı? Gece exceria pro 2tb sipariş ettim. Anakartımda şuan bir tane soğutma bloğu var pad benzeri metal bir şey. Bunu almalı mıyım sizce? Yoksa anakarttaki yeterli olur mu?
Teşekkürler hocam. Umarım üzmez ya tek temennim o. Uzun vadeli stabil olsun benim için yeterli. Öyle çok dosya aktarayım, büyük dosyalarla işim yok. 2-3 tane AAA oyun kurarım maks, fotoğraf video arşiv olur o kadar.
1766719801
Kingston iyi hocam o yüzden 1 saat enine boyuna düşündüm. Biraz da...
Arkadaşlar dün Amazon üzerinden 6000 TL'ye Kingston KC3000 1TB almıştım. Son 1 stok olunca acelece aldım. Ürün bugün kargoya verilmişti. Şimdi Vatanbilgisayar'da Kioxia Exceria Pro 2TB indirime girmiş 7500 TL'ye. Arada 1500 TL fark olduğu için Amazon üzerinden iade başlattım hemen, kargo gelince...
Valla şuan kararsız kaldım. Tam da dün almıştım. Şuan alıp almamak arasında gidiyorum. Aslında şuan kullandığım 500 gb daha m2 var hali hazırda kullandığım. Toplam 1.5 TB yeter aslında ama 2 TB olan kafamı kurcalıyor şuan.
Bugün Xiaomi Pad 7 sipariş verdim. Bu tablet için kılıf ve kalem önerir misiniz? Kardeşim üniversite için kullanacak. Kalem için Ocak ayında stok gelecek diyorlardı. Onu mu beklemeliyim? Varsa bir güzel kılıf öneriniz alırım arkadaşlar.
Bundan ziyade razer deathadder v3 hyperpeed daha mantıklı. Bu model pilli. Dün ufak bir araştırma yapmıştım. Pil takınca hem ağırlık artıyor hem de pili takınca mousenin ağırlığı ortada olduğu için rahatsız olanlar olmuş. Yorumlarda öyle yazıyordu.