Bende 58 TL var ziraat hesabında. Onu aktarsam 58+58 ile alışveriş yapacağım o zaman. Uygun ürünler de çok az var sanki. Ne alacağımı bilmiyorum ama fena değil kampanya. Tavsiyeniz var mı uygun bir şeyler? PC için aksesuar, kablo vs
Windows update teslim iyileştirmeleri, isteğe bağlı güncelleştirmeleri kapattınız mı? Yok bende olmuyor. Sadece sizin razer kulaklık güncelleştirmelerini razer synapse üzerinden elle yüklemeniz yeterlidir. O otomatik güncelleştirmeleri isteğe bağlı olan kısımları falan kapatın. Bir daha deneyin...
Rica ederim. Stabil olması için ilk başta kablosuyla beraber driver kurması gerekiyor. Önemli etken bu. Güle güle kullanın. Cevabımı da rapor kısmından çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Aynı kulaklık bende de var. Öncelikle PC de Realtek ses sürücüsü varsa çakışma yapıyor.
1.) İlk önce aygıt yöneticisinden ses sürücülerine ait ne varsa kaldırmalısın.
2.) Razer Synapseyi bu video ile temiz şekilde kaldır:
3.) Synapse 4 yükle temiz kurulum ile (kulaklık tüm süreçte USB...
Bu sene çok şikayet var oyun için ve oyuncu sayısında ciddi düşüş var. Yani oyunda kalanlarda genelde yıllardır oynayan pro oyuncular. Girdiğiniz an sürekli maç kaybetmeniz mümkün.
Hepsipay da razer gold alınmıyor iade ile. Dünden beri onu düşünüyorum. Dijital ürünlerde geçerli değil. Hepsipay kartla başka siteden alışveriş yapacağım ama teknik arıza var dedi müşteri hizmetleri.
Arkadaşlar hepsipayda 1044 TL var. Hepsiburada içinden Razer gold ve steam cüzdan kodu da alamıyorum.
Bunu en az zararla nasıl bozabilirim. Bilen eden var mı? Hepsipay kartla başka siteden alışveriş de yapamıyorum teknik sorun varmış. Ne zaman düzelir belirsiz. Bilen eden varsa yardımcı...
Valla denk geliyor 5-6K ya ama ben AOC model arıyorum 27 inch birde şuan ki monitörüm kavisli eşitlik denge olsun istiyorum. AOC model olanı takip ediyorum. İndirime girerse alacağım.