öyle hocam. benim de razer da v2 var yıllardır sorunsuz kullandım. hala sorunsuz ama skatesleri eskiyince kablosuz mouse alıyım dedim (aula sc680). onu kullanıyorum. eh işte.. yine razer almadığıma pişmanım.
ürünün iyiyse arkasında durursun yani. bunlar saçma sapan yok kutusu açılmayacak yok...
bence alma. bu firma; üründe bir sorun oldu mu arkasında durmuyor. paranla rezil oluyorsun. bu siteden gidip 5-6k ya mouse alanları da anlamıyorum. birisi bu siteden mouse almıştı 6kya, bir sorun oluca tamir edip edip göndermişlerdi. sorun devam edince 6k verdiğiyle kaldı eleman. gitti yeni...
öncelikle geçmiş olsun. gerçekten üzücü bir durum. yani ünlü markalara para vermeyin diyorlar yarısı kadar performans alamıyorsun. bu markayla okuduğum kaçıncı şikayet sayamadım artık. THH başvur kesinlikle hakkını alacaksın. 10 gün bile kullanma 2 ay süründürsünler seni olacak şey değil. Razer...
Evet hocam geç gördüm. Valla mağazada aldığım ürün yoktu. İade ile uğraşmak istemedim. Böyle oversize takılcaz artık. İade edin yeniden sipariş edin dediler ama kargo + kuponsuz haliyle 150 küsur daha fazla ödemiş olacağım. Değmez açıkcası. Teşekkürler bilgilendirme için.
3 tane tshirt aldım Trendyol Defacto satıcısından fakat birisi çok büyük geldi. Satıcıya soru sordum mağazadan değişim yapabilirsiniz dedi. Süresini sorduğumda trendyol asistana yönlendirdi. Tam süre vermediler. Yani daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı arkadaşlar? Mağaza kesin değişim...
eklenti falan kurdunuz mu? hesabı iyice bağlamanız sonra onaylaması falan gerekiyor. profil kısmında denilenleri yapın hep. herkese açık trade linkinizi falan yakıştırıyorsunuz. bunu ilk kez gördüm.
Csfloat iyidir. Bankaya da çekebiliyorsun. Youtube üzerinde rehber falan var. Başta benimde gözümü korkutmuştu ama sonra basit, anlaşılır bir ara yüzü olduğuna kanaat getirdim.