Yardım Wraith Mouseler/Klavyeler Alınır Mı?

Ürünler aşırı iyi ancak desteği biraz sönük kalıyor. Şükür ki ben hiç bir sorun yaşamadım a9 plusum ile.

Ben almam. Çin mouselarinda QC problemi olabiliyor (olü pixel gibi dusun) iade edebilecegin bir yerden al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu siteyi övenler genelde ATK A9 fanboylari oluyor. Her adama ATK A9 demeyin GPX kopyasi buyuk bir ürün bir de genelde el boyutu fln da sormuyorlar direk "A9 al gec"?

bence alma. bu firma; üründe bir sorun oldu mu arkasında durmuyor. paranla rezil oluyorsun. bu siteden gidip 5-6k ya mouse alanları da anlamıyorum. birisi bu siteden mouse almıştı 6kya, bir sorun oluca tamir edip edip göndermişlerdi. sorun devam edince 6k verdiğiyle kaldı eleman. gitti yeni mouse daha aldı.

siz böyle bu markayı önerdikçe adamlar geri adım bile atmaz. en azından tepki gösterirseniz adamlar belki iade ve teknik servis sorunları çözer. müşteriyi sürelli rezil etmez. sırf özellikleri ünlü markalara göre iyi diye habire önerip duruyorlar. sorun çıkınca da uğraş dur servisiydi, tüketici mahkemesiydi..

Ben almam. Çin mouselarinda QC problemi olabiliyor (olü pixel gibi dusun) iade edebilecegin bir yerden al.

Bir de bu siteyi övenler genelde ATK A9 fanboylari oluyor. Her adama ATK A9 demeyin GPX kopyasi buyuk bir ürün bir de genelde el boyutu fln da sormuyorlar direk "A9 al gec"?
A9 almak bana çok saçma geliyor 1K hz olan bir mouse 2k bandında satılıyor

Şahsen kutusu açılınca iade kabul etmeyen her hangi bir yerden asla alışveriş yapmam yapmamanıda tavsiye ederim mesela mausunu aldın diyelim ama arızalı garantiyimi bekliyeceksin 1 2 ay deymez boşver 200 300 fazla ver 14 gün iade hakkın olan yerden al
15 ay önce Amazondan Razer Deathhadder V3 Pro aldım. Scroll sorunu oluştu, sıfırıyla değiştirdiler.
Bu firmadan arkadaşımın tavsiyesivle sadece mousepad aldım daha da bir şey almam.

Merhabalar f/p mouse arayışındayım, Wraith 2 yıl garanti veriyormuş herhangi bir problem yaşayan oldu mu? Çok uzun ömürlü durmuyor bu fiyatlara bu özellikler.
bir arkadaş önermişti hangiekipman com dan karşılaştırma yapıyorum 9bin tllik mouse özellikler neredeyse 1600TL'ye de var nasıl olabiliyor bu normal mi?
karşılaştırmayı örnek attım ama bazılarının fiyatı çok uçuk.

s3u1rqq.png

Kriterlerime uygun mouse ATK Blazing SKY X1 Pro
go7nkgm.png
Acilan basliklari gorunce markadan uzaklastim baya cok cok iyi indirim veya firsat olmaz ise gelecekte urun almam ben. Tercih senin

yok ya toz konduramama gibi bi durum yok, sahibi de çok itici geliyor zaten, firmaya karşı bir sempati beslemiyorum, sadece bu tarz kaliteli ürünleri getirip bizi kronik sorun cennetli logitech & razer'a ve HALA, 2026 YILINDA MOUSE KONUSUNDA SEKTÖRÜ YAKALAYAMAMIŞ steelseries'e mahkum bırakmadıkları için memnunum

bu firmalar olmasa sektör hep yerinde sayar hala mouse özelliklerine dpi yazılırdı ((:
Sorun firmalar degil de buradaki şartlar. Türkiye de bir cok firma hatali urun satsa bile thh gitmeni senin ugrasmani istiyor zannedersin bu urunu satan yerler bu urunun yapilisini bastan sona izledi kargolanmasi vs hepsini gozleriyle izledi. Bizzat lenovo loq bilgisayarda yasadigim sorunlari sirf tus kirik diye diger hasarlari gormezden geldiklerini gordum. Neyseki ben de inatci biri olunca parami alabildim. Para iadesi alirken hangi marka bilmiyorum birisi mouse getirmisti musteriye urun acildiktan sonra bizim sorumlulugumuzda degil dediler. Ne yani icindeki sensor lehim 1 2 ay icinde bozulsa darbe almadan o zaman da sizin sorununuz degil. Sistem o kadar rezalet ki bu islemler hakli olsan bile uzun suruyor e haliyle firmalar da bunun arkasina saklaniyor. Mumkun oldugunca uzatip musteriyi biktiriyorlar. Ayrica aldin urunu aldigin fiyatta iade yapiyorlar bu cogu zaman bizim gibi sabit fiyatta durmayan ulkelerde ciddi sorun iade alsan bile ayni urunu satin alamiyorsun cogu zaman.

bence alma. bu firma; üründe bir sorun oldu mu arkasında durmuyor. paranla rezil oluyorsun. bu siteden gidip 5-6k ya mouse alanları da anlamıyorum. birisi bu siteden mouse almıştı 6kya, bir sorun oluca tamir edip edip göndermişlerdi. sorun devam edince 6k verdiğiyle kaldı eleman. gitti yeni mouse daha aldı.

siz böyle bu markayı önerdikçe adamlar geri adım bile atmaz. en azından tepki gösterirseniz adamlar belki iade ve teknik servis sorunları çözer. müşteriyi sürelli rezil etmez. sırf özellikleri ünlü markalara göre iyi diye habire önerip duruyorlar. sorun çıkınca da uğraş dur servisiydi, tüketici mahkemesiydi..
Zaten buyuk firmalar sadece urun degil hizmet de satiyor. Jbl kulaklik aldigimda 2 sefer degistirdiler hic ugrasmadan. Samsung telefonlar ise a34 a56 suan sorunsuz kullaniyorum hediye kulaklik icjn garanti urun degidtirdi 2. De yapinca yazilsal oldugunu anladim yine yardimci olduler

Son düzenleme:
Geri