Cerberuss isimli üyenin son içerikleri

1. C

Öneri Laptop için monitör tavsiyesi

Merhabalar, laptopum Lenovo IdeaPad Gaming 82K200JYTX ve yanına bir monitör almak istiyorum. Minimum 144 Hz, tepki süresi 1ms veya daha az, IPS panel sağlam, kaliteli bir monitör arıyorum. Bir de arkadaşlar, bunun için ayrı bir konu mu açmam lazım yoksa burada sormaya iznim var mı bilmiyorum...
  2. C

Çözüldü✓ Lenovo Ideapad Gaming 3 için RAM

Çok teşekkür ederim hocam, iyi günler dilerim, mutlu forumlar. :) (y)
  3. C

1679507024 Buyrun efenim. :)
  4. C

Modeli 82K200JYTX, bir RAM daha almayı düşünüyorum fakat uyumsuz olabilme ihtimali olduğu için buraya danışmak istedim, yardımcı olursanız teşekkür ederim.
  5. C

valorant düşük ayarlar +300fps

Hiçbir hasar oluşturmaz sadece arada sırada drop yiyebilirsin.
  6. C

Çözüldü✓ Laptop soğutucu önerisi

Peki hocam çok teşekkür ederim. Siz alırsanız da hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.
  7. C

Benimde kafama yattı gibi hocam. Fiyatı da ucuz.
  8. C

Bütçem maksimum 600'e kadar çıkabilir. En üst düzeyde soğutan bir soğutucu arıyorum. 1656611240 Oyun içi kaç derece düşürür bir bilginiz var mı?
  9. C

Bunun performansı nasıldır pek bilginiz var mı?
  10. C

Hocam iki model arasında kaldım. Birisi sizin söylediğiniz Red Alert diğeri de Deep Cool U PAL. hangisi daha iyi soğutur hangisini önerirsiniz?
  11. C

Hocam Zalman vs. öneriyorlar NS2000 ürününü, sizin attığınız mı daha iyi soğutur yoksa daha iyi soğutan var mıdır?
  12. C

Laptopum Lenovo IdeaPad3 82K200JYTX ve overclock yaptığım için oyunlarda 70 ve üstünü görebiliyor. En üst derecede soğutabilecek bir soğutucu arıyorum altına, önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  13. C

Öneri Kriterlerime uygun 17000-19000 TL laptop önerisi

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-monster-abra-a7-v11-5-6-intel-core-i7-11800h-8gb-500gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-17-3-fhd-ingilizce-klavye-tasinabilir-bilgisayar-fiyati,1909293095.html Buyrun hocam.
  14. C

Kusura bakmayın hocam dikkat etmemişim. :D
  15. C

Hocam bulduğunuz laptop fiyatına göre berbat. Şahsen ben RTX 3060 olan bir laptopu 16000 TL'ye aldım.
Geri