Hocam Zalman vs. öneriyorlar NS2000 ürününü, sizin attığınız mı daha iyi soğutur yoksa daha iyi soğutan var mıdır?![]()
TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 580,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bundan bahsediyorsunuz herhalde.Hocam Zalman vs. öneriyorlar NS2000 ürününü, sizin attığınız mı daha iyi soğutur yoksa daha iyi soğutan var mıdır?
Hocam iki model arasında kaldım.Bundan bahsediyorsunuz herhalde.
Attığım fanlar daha fazla ondan önerdim sizin bahsettiğiniz zalman alınabilir![]()
Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben fiyat vermediniz diye böyle attım bütçe nedir ona göreBunun performansı nasıldır pek bilginiz var mı?
Bütçem maksimum 600'e kadar çıkabilir. En üst düzeyde soğutan bir soğutucu arıyorum.ben fiyat vermediniz diye böyle attım bütçe nedir ona göre
Oyun içi kaç derece düşürür bir bilginiz var mı?hocam bu bir tanıdığımda var üzmez haberin olsun ,
Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand Fiyatı
Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tek önerim rampage almayın şu an kullanıyorum sadece 2 fan çalışıyor 4 fan varBütçem maksimum 600'e kadar çıkabilir. En üst düzeyde soğutan bir soğutucu arıyorum.
Post automatically merged:
Oyun içi kaç derece düşürür bir bilginiz var mı?
hocam bir yorumunda oyun içinde 15-16 derece düşürüyormuş . Ve çok sessizmiş .Bütçem maksimum 600'e kadar çıkabilir. En üst düzeyde soğutan bir soğutucu arıyorum.
Oyun içi kaç derece düşürür bir bilginiz var mı?
Benimde kafama yattı gibi hocam. Fiyatı da ucuz.hocam bir yorumunda oyun içinde 15-16 derece düşürüyormuş . Ve çok sessizmiş .
Bende almayı düşünüyorum .