Açıkçası böyle bir senaryo da hızlı bir VA panel (konudaki VA monitörleri) öneririm. Dizi, film vs izlemek için %100srgb yeterli (listedeki tüm modeller bu...
@Tayfunns yan monitör olarak tavsiye modelleriniz var mı? Dizi, Film , İçerik takip etme gibi oyun için değil. MS , ghosting gibi mevzular sırıtmaz diye...
Telefondan çekilen foto üzerinden yorum yapmak çok doğru olmaz. Kullanıcı olarak karanlık ortamda kendin analiz etmeye çalış. Zaten aşırı bir durum varsa...
Burada belki yasaktır istersen özelden nereden, neye göre aldığımı anlatabilirim. Dediğim gibi en kötü 20TL çöpe gider o da ekmek parası. Steam paylaşımlı...
Paylaşımlı hesaba neden güvenmiyorsunuz ? GoW, TLOU, Wukong, Expedition hep bu şekilde oynadım. Çevrimdışına alınca hiç sıkıntı çıkmadı. Hatta wukong hesabı...
Anladım. B650 li iki sistemde de patlama sorunu yaşıyorum. Başka 2 sistemde bu sorun yok. Sorunu anlamaya çalışıyorum ama bir sonuca varamayacağım gibi...
Mikrofon patlamasıyla ilgili bir tecrübeniz oldu mu hiç? Kulaklık sürücüsü mü sıkıntılı yoksa anakart mı çözemedim. Ortada bir sürücü uyumsuzluğu var gibi.
Şaka gibi mevzu aslında da TR olunca şaşırmıyorum. Taahhüt bitmeye yakın olduğundan 2 gündür TT arıyor. 200TL olan tarifeyi 250TL ye denk getirdim. Hat...