Hocam ben memnun kalırım başkası kalmaz öyle bakma sonuçta insanız hepimiz:) mesela üstte pttavm den link atılmış ama ben de oraya hiç güvenmem ve alışveriş...
Farklı model yok diye biliyorum bu işlemcinin. Her satıcı farklı frekans değeri yazıyor fakat aynı işlemci. Ben hepsiburada ve amazon dan alışveriş yaparken...
birader şuna adeti 161 tl diye başlığa yazında clickbait gibi zıplayıp düşmeyelim şu huyunuzu bi bırakmadınız tamam 161 tl de 3 tanesi toplam 161 gibi...
hocam ssd Corsair Force Serisi MP600 PRO NH 1TB sipariş verdim.
Kasayı MSI MAG PANO 100R PZ sipariş verdim.
Aslında en başta düşündüğüm kasa oydu fakat...
Anakartı uygun fiyata almıştım ekstra bonus, peşin taksit vs derken şuan arkadan bağlantı için pekte değiştirmek içime sinmiyor yani sorun değil benim için...
Hocam sadece ssd ve kasa kaldı. FSP Model VITA-850GM marka psu aldım fakat daha gelmedi. Attığınız likteki iyimiş aslında gold olması ayrı avantaj. Olmazsa...
Ben de ssd arayışındayım. Söylediğiniz fiyatta 2 tb hangi markalarda var link atabilir misiniz? 2 Gündür araştırıyorum 1 tb olanını 7 k altında göremedim henüz.
Öncelikle herkese merhaba aranıza yerine katıldım.
msi b850 tomahawk max anakarta uygun kasa arıyorum. Burada konuları inceledim ve şu iki kasa arasında...