Arkadaşlar sorunu çözdüm: Bilgisayar kendi kendine 60 hz olmuş (monitörüm 240 hz) ayarlardan 240 hz ye çektim ama hala koyu renklerde aynı sıkıntı devam ediyordu daha sonra bilgisayarı ve hdmi kablosunu evimde bulunan 60 hz televizyona taktım. Televizyonda herhangi bir sıkıntı yoktu o yüzden...
Merhaba Ekranım bozuldu yardıma ihtiyacım var. Neden böyle oldu bilmiyorum videoda çektim yardıma ihtiyacım var
https://drive.google.com/file/d/1iJkvy_mAIGd7r8rOTnLXZbzi4kCjz8DJ/view?usp=drivesdk
İçerik üreticisiyim ve kaliteli bir webcam arıyorum. Bir kere alıp bir daha kafam ağrısın istemiyorum tavsiyeniz var mı?
Tripod öneriniz de olursa sevinirim
Arkadaşlar saçlarına önem verenler varsa rica etsem yardımcı olabilir mi. Artık saçlarıma önem vermek istiyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok hangi şampuanı kullanmam lazım, saçlarmının daha canlı gözükmesi için ne yapmam lazım. saçlarımın sabit durması için ne yapmam lazım...
Arkadaşlar şöyle bir ürün buldum yorumlarına falan baktım youtube falan olsun hep işe yarıyor diyorlar. Abim doktor ona sordum bu ürünlerin kilo aldırması garip dedi. Tarım bakanlığı falan onaylamış (ilaç olmadıkları için sağlık bakanlığı onayı yok)...
kansızlığı her gün pekmez içerek çözdüm ben.
1711535725
Bir tane salona gittim orada ki abi senin önce kilo alman lazım spor yaparsan kasların erir dedi