Abdullah abi bir videosunda ekran kartının watt değerleri önemli demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu atilan linkte 75+25w iken başka modellerde 115+25 w şeklinde. Bu da fiyatın düşük olmasında etkilidir belki işin profesyoneli olmadan söylüyorum. Atacağım linkte ekran kartı 115+25 w. Alınır veya...
Rtx 4060 lı sistemi tercih ederdim. Dlss 3.0 desteği 4xxx serisinde var 3xxx serilerde yok. Dolayısıyla çok büyük bir artı. 8 gb vramın yeteceğini düşünüyorum.
Az önce ekran kartını açıp termal macunu değiştirdik. Elimde ped olmadığı için pedleri değiştiremedim termal pedler yapış yapış olup yırtılmış. Macunu sürünce 10 dakika test yaptım. 70 dereceyi geçmedi. Tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Onu da denedim hocam değişmedi. Evet havalar çok sıcak fakat 18-20 derece fark eder mi ? Geçen yaz bu değerlere ulaşmıyordu. Bu kadar sıcak değildi tabi geçen yaz.
Hayırlı bayramlar. Ekran kartım Gigabyte RTX 3060 Eagle OC (Tam iki senelik) Üniversite dönüşü yaklaşık 2-3 ay sonra oyun oynadım. Anormal sıcaklık değerlerine ulaşıyor. Normalde bir çok oyunda test yaptığımda 70 dereceyi geçmeyen kart şuan 87 dereceye çıkıyor ama sanki ayarlanmış gibi. PUBG de...
Başka forumlarda fatura ile gib bilgileri uyuşmadığı için reddedildiklerini yazanlar olmuş. Bu durum kafamı karıştırdı biraz.Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz girdiklerini yazmışlar.
İyi günler arkadaşlar. Bu konuyu vergisiz telefon alıp vergi iadesi hakkında bilgilendirme için açmak istedim forumda bulamadığım için. Ayın 20'si itibariyle iadelerin yapılması gerekiyor sanırım. Ben Samsung'un sitesinden M34 almıştım. 15 Aralıkta başvuruyu yaptım. Sanırım vergi iadesi...