Tekrardan pubg oynamaya başladım ancak tablet görüntüsüne alıştığım için telefonumun ekranı baya küçük geliyor 120 fps yeni bir tablet almayı düşünüyorum ipad pro 2018 ve 2020 m1 arasında kaldım. Amazon renewedda 2018 300 € m1 575 € sadece oyun için alacağım aradaki farka değer mi ? 120 fps...
Bundan önce jbl quantum 100 wired kullanıyordum böyle bir problem yoktu kulaklıkla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum ama driverları silip yeniden indirmeyi deneyeceğim teşekkürler
Seçeneğim olmadığı için aldım kulaklık gayet güzel ama hem kulaklıkta hemde mikrofonda dip ses problemi var yaklaşık 3-4 saat uğraştım çözemedim nasıl çözebilirim ?
Yeni bi kulaklık alıcam türkiyede yaşamadığım için seçeneğim yok redragon h858 arrow kulaklık buldum pek anlamıyorum ama hoşuma gitti sizce alınır mı ? 24 ms gecikme sorun yapar mı ...
Tanrının olup olmadığının hiç bir önemi yok bana kalırsa en basit şöyle örnekleyeyim yaratılmak istemeyen bir insanı yaratıyor üstüne kendine zorla taptırıyor tapmazsa cehennemle tehdit ediyor. Böyle bir tanrı var olsa bile ona tapsan ne fayda tapmasan ne fayda
Tercih meselesi açıkçası ikiside aynı donanıma sahip sadece tasarımı farklı ama v8 2400 tl lik fiyatıyla 1-0 önde başlıyor bence ayrıca meyergamingden almayacağım gaming gen tr den alacağım
Valorant için yeni bir mouse alacağım claw olarak tutuyorum elim 18 cm bu iki mouse arasında kaldım bazıları v8 diyor bazıları a950 pro diyor sizce hangisini almalıyım
Zaten dükkanı hiç bir masraftan kaçmayıp olabildiğince kaliteli yapmayı düşünüyorum. Daha öncesindede 7 yıldızlı bir otelin mutfağında çalıştığım için tecrübem var