vodafone yanımda da kampanya vardı orada teknoryadan aldım
1696255164
üst kısımda 2 cmlik mavilik vardı kapatıp açınca düzeldi ama bu olaydan sonra insanda güven kalmıyor
hp victus 16-s0050nt laptop aldım youtube izlerken kısa kısa siyah ekran veriyordu önemsemedim ama video izlerken birden siyah ekran verince hem videoya çektim hem de iade etmek istedim. Daha 14 gün olmadı. İade etme hakkım var mı? Bununla alakalı videoyu izledim bu kusur cihazı ayıplı mal yapar mı?
düzeltiyim bir dk
1695640651
Hocam ürüne baktım güzel görünüyor ama litresi yazmıyor iç hacmi ne kadardır? 2-3 günlük gezilerde falan kullanılabilir mi?
16.1 inch hp aldım ama buna uygun bir sırt çantam yok. Kendim biraz araştırdım 3 model buldum.
https://www.hepsiburada.com/mark-ryden-pathrato-mr-8057-usb-sarj-portlu-laptop-sirt-cantasi-siyah-yurt-disindan-p-HBCV00000RSRLT?magaza=Chaopin...
Samsung ue40d5000pw model bir televizyonum var. Anroid işlevi kazandırmak için bir anroid tv box almak istiyorum. Daha önceden bir bilgim olmadığı için genel olarak baktım, xiaomi mi box s gen2 ve mecool km2 plus arasında kaldım. Hangisini almam daha mantıklı olur ya da daha iyi bir öneriniz var...
Merhaba kardeşim için (ilkokul 4. sınıf ) bir akıllı saat alacağım daha önce kullanmadığım için her hangi bir bilgim yok. GPS sistemi nasıl çalışıyor? Mesela akıllı saat babamın telefonuna bağlı o telefonundan baktığında kardeşimin nerede olduğunu görebiliyor mu? Bir de sesli görüşme özelliği...
Abdullah abiden gorup Gamepower fujin aldım yakın zamanda memnunum kulaklığın oyun performansı iyi ama bazı incelemelerde müzik dinleme konusunda iyi olmadığı söyleniyordu benim için çok bir şey farketmedi ama
1670668541
Abovv ben 560 a almıştım