Chuno isimli üyenin son etkinliği

• Chuno
    Chuno, Yeni Bilgisayar Toplayacağım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kral 2k oyun oynayacaksan en stabil olarak rtx 5070 olur ama şunu söyleyeyim amd eski amd deil Sürücüleri ndivia dan kesinlikle daha stabil ve her bi...
  • Chuno
    Sen fps oyuncusumusun kral yoksa günlük kullanım mı ?
  • Chuno
    Chuno, 37k Ya 2.El Bu Sistem Alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kral 7800x3d 5070 iyi ama benim tercihim 9070xt yanından olur hem 16 gb vram hemde %20-30 kas gücü daha fazla 4k 2k oynarken belli olur 1780349152 5070...
  • Chuno
    https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-pro-360-argb-beyaz-acfre00188a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1084674267.html...
  • Chuno
    Chuno, Lexar Nq790 2tb M.2 SSD Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Gaming gecesinde genelde 2-3 bin tl indirimler gördüm dostum incehesapın gaming gecesini takip et 22:00 da başlıyor kesin daha iyi bir şey bulursun
  • Chuno
    40k verdiyse sat kardeşim iyi para vermiş kesinlikle 40k ya 10 15k paran varsa ekle sana 2 katı bi bilgisayar toplayayım istersen
  • Chuno
    Chuno, 1.500tl Mouse Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dragonfly A9 al dostum sen
  • Chuno
    Bu tutuşlardan hangi şekilde tutuyorsun çünkü ona göre şekilde mouse alırsan daha iyi kontrol edersin mouse u
    • 1780348556585.webp
  • Chuno
    Aynen çok bir farkları yok 2 hangisi hoşuna gittiyse onu alabilirsin ama sana bi sorum olacak fps oyunları oynuyormusun ?
  • Chuno
    50 çok reis buna 50k ya 0 daha üst segment toplar bunu alacak kişi enayi deilse bunun max 38k min 32k ya gider
  • Chuno
    Chuno, Yeni Bilgisayar Toplayacağım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Usta kullanımına göre değişir 4k da darboğaz olur 2k dan emin deilim eğer sen bana bir bütçe söylersen rtx 5060 ti dan çok daha iyi bir sistem toplarım...
  • Chuno
    Alınmaz dostum 8gb vram ekran kartı 7600 gibi bi işlemciye sıvı soğutma Anakart daha iyisi alınabilir 2 nci elden bundan çok daha iyi bir sistem...
  • Chuno
    2 Söylediğin mouse da gayet iyi dostum pil ömürleri falan sensörleri hemen hemen aynı hangisinin tipini beğendiysen ona göre alabilirsin çok bir farkları...
  • Chuno
    Chuno, Bu Sistem Nasıl? 5700x Arcb580 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    B650M-R anakart verilirse alınabilir
  • Chuno
    Chuno, Logitech G305 Yerine Öneriniz Var mı (Kablosuz) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse Bunu alabilirsin kral bunu alman içinde fps oyuncusu olman şart deil herkes wraith...
Geri