Cihat Sarsılmaz isimli üyenin son içerikleri

1. Cihat Sarsılmaz

❌İndirim Bitti! GIGABYTE i5-12500H 4050li Laptop Sepette 24.999₺ 🔥🔥🔥

Clevo kasa olması zaten ısınmasına karşı koyamıyor ancak bu fiyata iyi bir soğutucuyle kullanılabilir bence. Cihaz genel özellik olarak iyi dediğim gibi.
  2. Cihat Sarsılmaz

❌İndirim Bitti! GIGABYTE i5-12500H 4050li Laptop Sepette 24.999₺ 🔥🔥🔥

İnce tasarımı ve güçlü özellikleriyle denk geldiğim bu laptop 1 sene önce 23bin bandında satılırken şuan piyasası 35k civarında. Ancak itopyada şuanda bu cihaz %50'ye yakın indirim ile 25kya satın alınabiliyor. Bence çok avantajlı. Tek anti özelliği clevo kasa olması. Onun dışında hemen sipariş...
  3. Cihat Sarsılmaz

2 ay dolmadan işten ayrılırsam, ihbar süresi verilir mi?

Krallar hangi iş kurumu olursa olsun deneme süreniz (işyerine göre değişir ortalama 2-3 ay olur) bitmeden istifa verirseniz direkt çıkıp gidebilirsiniz. Bu durumda sizi çalıştırmaya çalışan şirket sizi kullanıyor olur ve hukuki yollar ile hakkınızı çok rahat alırsınız. :)
  4. Cihat Sarsılmaz

Kerem Aktürkoğlu neyin tribinde?

Marcao dövdüğünden beri kendine gelemedi kral :) 1716889001 Şaka bir yana Fenerbahçeliyim ancak Kerem böyle giderse yunus akgünden bir farkı kalmaz krallar.
  5. Cihat Sarsılmaz

Öneri 2800-3500₺ monitör tavsiyesi

Daha bilindik marka tercihimizdir. Msi optix g271 listemde başka hangi monitör olabilir ?
  6. Cihat Sarsılmaz

Öneri 2800-3500₺ monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba şirketimize 4-5 tane monitör satın alacağız ölü piksel olmayan 144hz 27inç. 3000₺ civarında önerebileceğiniz monitör var mıdır ?
  7. Cihat Sarsılmaz

Yardım Acil A7 2017 kaç tl den satılır

senin cihaz a7 Değil j7 kral piyasası eğer temizse 800 felan eder. Ona göre bir fiyat çıkarabilirsin. O a70 lerin sıfır fiyatı şuan 6900₺'den başlıyor. Cihaz büyük ihtimalle yurtdışı cihazıdır.
  8. Cihat Sarsılmaz

A7 hangi yıl A70 hangi yol söylersen daha çok yardımcı olabilirim kral.
  9. Cihat Sarsılmaz

Piyasaları hemen hemen aynı seninki gibi temiz ise o da üzerine bi 300₺ gider kral.
  10. Cihat Sarsılmaz

PES' den sonra FIFA' da tarih oluyor!

Ayrılmadan sonra eklenmeyebilir kralım. 1652270699 Araştırmalarım da 23 itibariyle ayrılacak diye okudum kralım. Yanlış mı anladım acaba ?
  11. Cihat Sarsılmaz

Merhaba kral. Çıkan haberlere göre hiçbir eksik olmayacak tam tersine daha çok mod ve çeşitlilik olacakmış. 1652269858 1 milyon ahahaha. Aradığım cevap kral. :)
  12. Cihat Sarsılmaz

EA Sports Genel Müdür Yardımcısı Cam Weber, EA Games’in resmi sitesinde bir yazı yayınladı. Yayınlanan yazıda FIFA markasıyla biten anlaşma sonrası serinin yeni ismi ve ilk detaylar paylaşıldı. Daha önceki haberlerimizde sizlere FIFA ile EA arasındaki anlaşmanın biteceğini ve EA Games’in futbol...
  13. Cihat Sarsılmaz

Razer'ın teknik servis yok mu?

https://support.razer.com
Geri