Öncelikle herkesin Kurban Bayramını kutluyorum ve konuma geciyorum. Genelde CSGO oynuyorum. Bir süre sonra kolum agrımaya başlıyor çünkü şuan ki mousem biraz ağır. İnternette çok fazla seçenek var ,fikir danışayım dedim. Sensoru de aşırı kötü olmayacak ve hafif olacak şekilde mouse arıyorum...
Arkadaşlar merhaba, kuzenime apu bir sistem toplamak istiyorum kendisi bilgisayardan cok anlamıyor. R3 3200g ve a320-s2h gigabyte modellerini almayı dusunuyordum da bu anakart modelinde apu sistem calısmadıgını duydum dogru mu bilemiyorum. Size sorucaktım. Tüm onerilerinize acıgım ve şu anakart...
Kanka ama windowsunun orjinal olmasi gerekiyo galiba ama tam emin degilim bunu bi arastir. He bide windows 10 a oluyo sadece galiba ama dedigim gibi arastir.
La casa de papel cok abartilan bi dizi izle ama izlemis olmak icin izle lucifer izlemedim ama kesinlikle la casa de papel in cok abartildigini dusunuyorum
Guacemelee 2 ye bakabilirsin ori serisine bak frostpunk oynamadiysan fallout new vegas falan oyna yada skyrim oynadigini varsayiyorum oblivion alabilirsin sonra su yeni cikan metroidvania var ismini ujuttum gamepassta var daha daha hickimse sevmedi ama just cause 4 un ultimate editionu baya...