cinaro isimli üyenin son içerikleri

1. C

Grafik tasarımı okumak

mezuna bırakıp yapay zeka yada elektrik elektronik okumayı planlıyodum ama grafik tasarımı okuyup bi' yere yerleşsem mi diye düşündüm, uzun süredir edit yapmıyorum ama eskiden çok severdim profesyonelim denebilirdi sizce okunur mu grafik tasarım? 1752956358 marvel, dc, acunmedya, stranger...
  2. C

Grafik tasarımı okumak

ilgin var mıydı bölüme hocam? neden sevmedin?
  3. C

Grafik tasarımı okumak

mezuna bırakıp yapay zeka yada elektrik elektronik okumayı planlıyodum ama grafik tasarımı okuyup bi' yere yerleşsem mi diye düşündüm, uzun süredir edit yapmıyorum ama eskiden çok severdim profesyonelim denebilirdi sizce okunur mu grafik tasarım?
  4. C

Anker SoundCore Liberty 4 Pro

Anker SoundCore Liberty 4 Pro almayı düşünüyorum 5 bin tl vereceğim sizce memnun kalır mıyım?
  5. C

JBL Live Flex almayı düşünüyorum

ben samsung buds 3 yada live flex almayı düşünüyorum yarın karar vereceğim normalde müzik dinlemek için alıyorum silikonlu alacaktım ama silikonlu kulaklığın daha zararlı olduğunu duydum 1732821919 jbl flex kulak içi kulaklık ürünlerinde kulaklığın tam ucunda küçük bir silikon olur o çıkarıp...
  6. C

JBL Live Flex almayı düşünüyorum

şuan elimde bulunan jbl tune flex modelinin silikonlarını live flex'te sizce kullanabilir miyim ve live flex kullanan varsa görüşlerini paylaşabilir mi?
  7. C

Silikonlu kulaklık zararlı mı? airpods 3 almayı düşünüyorum

arkadaşlar şuan iphone 11 kullanıyorum ve müzik dinlemek için airpods 3.nesil almayı düşünüyorum(3. nesil silikonsuz) çünkü silikonun kulak pisliğini kulak zarına ittiğini okudum internette sizce bunun doğruluğu nedir? eğer doğru değilse biraz daha ucuz silikonlu başka bir marka kulaklık almayı...
Geri