agalar winrarı indirdim her sürümünü denedim fakat kurarken winrar çalıştırmayı durdurdu hatası verıyor net bir cevap verecek arkdası arıyroum umarım cevaplarsınız
eğer overclockdan 80 derece gibi bir değer alıyorsan bu oyunlarda aşırı ısınmadan takılmalara sebep olacaktır iyisimi bilen birine götür ya da hiç bu işe kalkışma
overclock yanlış bir şekilde yapıldığında karşılaşırsın güç kaynağın çok yetersiz ayrıca tam olarak ne yapılcağını bilmiyorum ama format atabilirsen atmayı dene derim bir format cd veya belleğiyle
herkese selamlar laptopım mousemi görmüyor fakat flash bellek gibi cihazla görüyor mousemi başka cihazda çalıştırabildim fakat benim laptopımda çalışmıyor sorun çözümünü bilen varsa lütfen cevap versin
öncelikle selamlar dostum X505BP-BR167 AMD A9 9425 4GB 1TB R5 M420 Freedos 15.6 bu bilgisayar şuan 200 tl indirimde fiyatı gayet uygun eğer windows 10 home işletim sistemi aldığın farz edersek 1800 tl kadar bir civar paran artıyor bu parayla güzel bir 16 gblık ram alır ve cihazın beğenmediğin...