cloclovl isimli üyenin son içerikleri

1. cloclovl

Samsung Odyssey G4 Alınır mı?

Tamamdır tekrar çok teşekkür ederim 🙏🏻 Attığınız videolara tek tek bakacağım şimdi :D Biraz da internette araştırıp kendimi marka konusunda ikna edebilirsem bir tane KTC yapıştıracağım :D
  2. cloclovl

Ben şu an için iki modelden de vazgeçtim hocam dediğim gibi biraz daha bekleyip bütçe arttırıp farklı modellere yöneleceğim. ama iki model arasından Asus tercih edilmeli denilebilir mi?
  3. cloclovl

Ben biraz daha düşüneyim o zaman acele etmemem iyi olur söylediğiniz Lenovo modeli için bütçeyi zorlamayı düşünüyorum. Teşekkür ederim yardımlarınız için. 🙏🏻 Son olarak XG259CS için gerçek bir Asus Rog serisi modeli demiyorsunuz doğru mu anladım :D
  4. cloclovl

Bu gidişle MAG275R da kalıcam gibi duruyor :D
  5. cloclovl

İnanılmaz derecede kafam karıştı diyebilirim. Samsung Odyssey G4 240hz Asus Rog Strix XG259CS 180hz Bu iki monitörden birini kesin olarak alacağım ama hz den önemlisi panel kalitesi renkler sağlamlık vs sorun yaşanma durumunda alacağım destek.
  6. cloclovl

Anladım teşekkür ederim peki siz Asus Rog ya da Samsung G4 modellerinden hangisini tercih ederdiniz? Ek olarak g4 modelinde ağırlıklı olarak AUO IPS diye bir markanın paneli varmış
  7. cloclovl

Hocam G4 ün LG panel olduğunu nereden öğrendiniz? Ben aradım ama bulamadım. 1757265271 Henüz sipariş vermedim ama marka olarak Asus, MSI, Samsung gibi modellere bakıyorum. 144Hz MSI MAG275R dan geçiş yapacağım onu kardeşim kullanacak. Ben de kendime maks 25 inç boyutlarında bir şey almak...
  8. cloclovl

Tamamdır bende :) 1757250549 FPS oyunları oynuyorum ama prof değilim 60hz fark bana çok önemli değil gibi geldi bu yüzden Asus almaya karar verdim. 1757250626 Emin değilim ama 5’in altında ölü piksel varsa değişim veya iade yapmıyormuş Samsung.
  9. cloclovl

Neyse Zamzung eleyip Asus Rog alıp geçelim bari :D
  10. cloclovl

Valla öyle oldu ya :D
  11. cloclovl

Tam karar veremedim bakıcaz artık ama muhtemelen Asus alacağım. 60 Hz fark için risk almak mantıklı değil gibi.
  12. cloclovl

Doğrudur hocam. Samsung dan vazgeçersem Asus alacağım zaten.
  13. cloclovl

Her türlü oyunu oynuyorum :D 60hz fark beni uçurmayacaksa Asus rog alıp geçeyim diyorum.
  14. cloclovl

Geri ödeme kampanyası İdefix de geçmiyor. Hepsiburada da 7750TL olarak gözüküyor orada geçerli geri ödemeyle beraber tam 7000TL ye geliyor.
  15. cloclovl

Bütçe olarak maks 7000 TL çıkabiliyorum. Asus Rog Strix modeli geri ödeme kampanyasıyla birlikte 7000-7200 TL civarına geliyor. Samsung 240 Hz olduğu için kafa karıştırıyor ama panel kalitesi vs derken Asus almak gerekiyor gibi :D
Geri