Monitörün kendi vesa adaptörü yoksa eğer zamanında aldığında kutudan çıkan, f80 poşetinde vida yükselticiler olması lazım araya onları koyup takmayı dene, ona rağmen sıkışmıyorsa Vesa adaptörü alacaksın sanırsam.MSI Mag275r monitörüm için aldım 100x100 vesa desteği var ama çukur olduğu için plaka girmiyor ne yapabilirim?
Monitörün kutusuna baktım ama bir şey çıkmadı. F80 in içeriğinde yükseltici vs bir şey de çıkmadı.Monitörün kendi vesa adaptörü yoksa eğer zamanında aldığında kutudan çıkan, f80 poşetinde vida yükselticiler olması lazım araya onları koyup takmayı dene, ona rağmen sıkışmıyorsa Vesa adaptörü alacaksın sanırsam.
hocam F80 içinde yükseltici olması lazım 2 farklı boy nasıl çıkmadı? iyi bakın şeffaf bi poşette alyanlar vidalar ve yükselticileri olması lazım daha 2 gün önce kurulum yaptım bende.Monitörün kutusuna baktım ama bir şey çıkmadı. F80 in içeriğinde yükseltici vs bir şey de çıkmadı.
2 farklı uzunlukta vida var olmadı bunlar çıktıhocam F80 içinde yükseltici olması lazım 2 farklı boy nasıl çıkmadı? iyi bakın şeffaf bi poşette alyanlar vidalar ve yükselticileri olması lazım daha 2 gün önce kurulum yaptım bende.
bu yuvarlak siyah plastikler yükseltici miydi oturdu şu an2 farklı uzunlukta vida var olmadı bunlar çıktı
Evet hocam sorunsuz oturdu ise sağlam ise problem yok hayırlı olsun, güle güle kullanın2 farklı uzunlukta vida var olmadı bunlar çıktı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu yuvarlak siyah plastikler yükseltici miydi oturdu şu an![]()
Reis plastikleri oraya değil içten takıcan vidaları geçirdiğinde monitör delikleriyle standın arasında kalıcak plastikler2 farklı uzunlukta vida var olmadı bunlar çıktı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu yuvarlak siyah plastikler yükseltici miydi oturdu şu an![]()
Sorunsuz oturdu teşekkür ederimEvet hocam sorunsuz oturdu ise sağlam ise problem yok hayırlı olsun, güle güle kullanın
Dediğiniz şekilde de denedim ama olmadı vida dönmüyor boşluk kalıyor.Reis plastikleri oraya değil içten takıcan vidaları geçirdiğinde monitör delikleriyle standın arasında kalıcak plastikler