Nb F80 Kurulum Yapamıyorum

cloclovl

80+
Reaksiyon skoru
6
MSI Mag275r monitörüm için aldım 100x100 vesa desteği var ama çukur olduğu için plaka girmiyor ne yapabilirim?

Ekler

• IMG_9446.webp
    IMG_9446.webp
    394.3 KB · Hit: 51
  • image.webp
    image.webp
    265.5 KB · Hit: 43
MSI Mag275r monitörüm için aldım 100x100 vesa desteği var ama çukur olduğu için plaka girmiyor ne yapabilirim?
Monitörün kendi vesa adaptörü yoksa eğer zamanında aldığında kutudan çıkan, f80 poşetinde vida yükselticiler olması lazım araya onları koyup takmayı dene, ona rağmen sıkışmıyorsa Vesa adaptörü alacaksın sanırsam.

Monitörün kendi vesa adaptörü yoksa eğer zamanında aldığında kutudan çıkan, f80 poşetinde vida yükselticiler olması lazım araya onları koyup takmayı dene, ona rağmen sıkışmıyorsa Vesa adaptörü alacaksın sanırsam.
Monitörün kutusuna baktım ama bir şey çıkmadı. F80 in içeriğinde yükseltici vs bir şey de çıkmadı.

Monitörün kutusuna baktım ama bir şey çıkmadı. F80 in içeriğinde yükseltici vs bir şey de çıkmadı.
hocam F80 içinde yükseltici olması lazım 2 farklı boy nasıl çıkmadı? iyi bakın şeffaf bi poşette alyanlar vidalar ve yükselticileri olması lazım daha 2 gün önce kurulum yaptım bende.

hocam F80 içinde yükseltici olması lazım 2 farklı boy nasıl çıkmadı? iyi bakın şeffaf bi poşette alyanlar vidalar ve yükselticileri olması lazım daha 2 gün önce kurulum yaptım bende.
2 farklı uzunlukta vida var olmadı bunlar çıktı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu yuvarlak siyah plastikler yükseltici miydi oturdu şu an 😬

Ekler

• image.webp
    image.webp
    691 KB · Hit: 43
  • IMG_9449.webp
    IMG_9449.webp
    987.2 KB · Hit: 41
Son düzenleme:

Evet hocam sorunsuz oturdu ise sağlam ise problem yok hayırlı olsun, güle güle kullanın

Reis plastikleri oraya değil içten takıcan vidaları geçirdiğinde monitör delikleriyle standın arasında kalıcak plastikler

plastikler disarda kalicak dogru takmissin amortisor ayarini yapabildinmi yapamadiysan yardimci olabilirim baya zorlanmistim ben yaparken

Tam da onunla uğraşıyordum soracaktım :D Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

monitoru hareket ettirdindiginde yukari mi atiyor yoksa asagi mi saliyor

yukari gidiyosa - ye dogru ceviriyosun eger kendini salip dusuyosa + ya dogru ceviriyosun ben bayabi 1 saat falan ugrastim zor anladim bide cevirirken 2 turda bir falan kontrol et olmus mu diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,769
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri