Aynı anda hem 4A hem de 4B (Bağkur yani) sigortalı olabilirsin. Bunda bir engel yok. Lakin Bağkur da her ay ödeme yapmanı ister. İş verenin nasıl senin...
Teşekkür ederim vallahi artık nefes almaya bile ne vaktim ne gücüm kalıyor. Bir kaç gündür 12 saat çalışıyorum uyu uyan işe git boş bulduğunda ders çalış...
Arkadaşlar merhabalar. Sizlere sormak danışmak istediğim bir mevzu var. Ben aktif olarak hem okuyorum hem geceleri benzinlikte çalışıyorum. Bir yandan...
Bir tane hoparlör almak istiyorum. Müzik dinlemeyi seviyorum hali hazırda yeni aldığım Realme Buds Air 5 Pro var hayli hayli yetiyor ama bir tane de...
Yok kardeşim sıkıyorlar işte forumda çoluk çocuk çok. Eğer sahte olup olmadığını öğrenmek istiyorsan. 1. si antutudan test yapıp internetteki skorlarına...
Ben 2 aydır S24 Ultra kullanıyorum. Bir çok S kullandım 6 Edge'den 9 10 20 FE 21 Ultra şimdi de 24 Ultra. 21 ve 20 Fe'den sonra kusursuz geliyor bana şu an...
Sizce A6'dan A9'a geçilir mi? A6'yı satıp A9 almayı düşünüyorum. Aralarında videolara bakınca çokta bir fark gözükmüyor Voicemeeter ile düzeltilebilecek...
G6 İçin ben ayarlamaları yaptım. Bence güzel oldu eksisinden daha net daha canlı oldu. Youtube kanalıma atacağım ama işten dolayı vakit bulamadığım için bir...