Çok gereksiz bir şey. Tansiyon ayda bir kere kalibrasyon istiyor. Apple sağlık bakanlığından izin almadığı için EKG, Tansiyon çalıştıramıyor. bu arada One...
Çok çirkinler yeni saatler. Ben Watch6 Classic'im ile mutluyum. Çok şık saat gerçekten yenileri gibi kare içerisinde yuvarlak tasarıma sahip çakma gibi...
Kulaklığın sağ tarafında dokunmatik alan var. Direkt Transparan mod ile normal mod arasında geçebiliyorsun. Üzerinde ANC tuşu var direkt 3 mod arasında tek...
İlla Anker al demiyorum ben kendi fikrimi söyledim eğer beğendiysen, gözüne hoş geldiyse senin bileceğin iş. Teknik bilgiler var evet ama şöyle düşün 5K'ya...
Havit kulaklıkları maalesef yazılım olarak "benim için" sınıfta kalıyor. Bir ürün alıyorsanız ki bu ürüne güzel bir para ödeyip "teknolojisini" aldığınız...
Hayırlı uğurlu olsun. Tabii ki 6700'ü bir kenara bırakıyorum onun karşılaştırması direkt A7 IV olabilir anca. Ben direkt fotoğrafçılık ile uğraşıyorum...
Arkadaşa alınca yazarım dedim ondan sonra yazdım baya. sonra a6400 sattım ay başında A6700 aldım zaten. lensler aynı. a6400 ve 700 ün avantajı boy ve...