uzun pozlama yapıpp fotoğraf amaçlı kullanıcaksan 400 e kadar ihtiyacın olabilir. isteğine göre 1000 nd bile olabilir.
ama video çekicem dersen 8-128 daha...
Bilemiyorum Gen5 SDD'ler biraz abartı kaçabiliyor. Arkadaşın dediği gibi çok ısınıyorlar, uzun dosya transferlerinde stabiliteyi korumak çok zor. İlla ki...
ErP Hazır ayarını kapatınca aslında güç vermesi gerek. Çoğu yeni nesil cihazlarda artık güvenlik gereği ile düşük voltaj da güç aldığından şarj edebilecek...
G5 bana çok vasıfsız geliyor neden bilmiyorum ama, parlaklığı G6'dan da düşük, 180 Hz falan bakınca çok korkutucu geliyor. Genel detaylara bakınca kontrast...
Ekrana birisi dokununca dövesim geliyor. Abim de bir şey göstereceği zaman parmağını bastırıyor o monitöre parmağını süre süre gösteriyor en son küfür...
Mat kaplamadan olabilir. Çizilme korkusu olmadan siliyordum ben. Asus'ta direkt cama dokunuyorsunuz. Ama bir deneyin derim. Bende minik cam fısfıs vardı...
Aynı durumu çoğu kişi yaşamıştır normal bir durum aslında. Aynı şeyleri demeyeceğim ben daha vahim durumdaydım. G6 OLED kullanıyordum belki bilenler...
Tamamdır yarın bir ulaşacağım. Olmadı THH'ye başvuracağım. Altı üstü plastik bir parça. Bir tanıdığım olsa 3D'den yapılabilecek için servise gönderin diye...
Beymen'den satın almıştım. Onlara yazdım böyle bir cevap verdiler. Yarın Beymen'i tekrardan arayacağım. Aynı şekilde Elit Müzik ve DTL'yi de arayacağım...