Neden? Tek farkları Magsafe ve işlemci. İki telefonun arasında waow dedirtecek bir gelişme bile yok. Batarya aynı kamera aynı her şey aynı olmasına rağmen 1...
16e bana tüketici için değil de SE versiyonların yerini almış SE şirket telefonları gibi geliyor. Bilmiyorum tek Apple'ın tek kamera sevdası biraz komik...
dostum zaten elinde am4 parçalar vardır onları sattıgında zaten sıfır 16 ramini alır zaten
12 bin tl tek işlemciye verecegine eldeki parçaları satıp...
Aynen öyle sadece sabır işi. Haftalardır Ram fiyatlarını takip ediyorum, bugün 6K'ya ilan düştü hemen yolladım parasını aldım. Dün 5500Tl'ye 7600X aldım...
Bilader kime neye sallamışım? Aynı ramlere ben de sahibim ve aynı sorunu ben de yaşıyorum. Tüm RGB kontrol uygulamalarını denedim yok olmuyor bu ramlerin...
Powerway 45W PD almıştım. 2 tane aldık abim ile ben ayrı ayrı. Abim kullanırken telefonu şarj etmek için kullanmış. Telefon hiç şarj olmamış bir baktım alev...
Senin doğrun ne acaba :kekw:. Benim aldığım ram ilk çıkan DDR5 XPG ramlerinden. Bak bakalım senin ramlerin üretim tarihi ne? Yaptıklarının aynısını söyle...
Kankacım tüm yorumları okudum 1 gram doğru yok. Ne RGB kontrolcüsünden ne de yazılımdan. Maalesef bu ramlerin RGB Led'leri kaliteli değil. Mor yapmaya...
Merhaba. Abim ailesi ile cumartesi akşamı yürüyüşe çıkmış. Bir şekilde çalındığını düşünüyoruz çünkü çektikleri fotoğrafların arasında 5 dakika mevcut ve...