Yemin ediyorum herkes gözünü milletin cebine dikmiş tamam para kazanın kazanın da yabancılardan çok bizim kendi satıcılarımız bizi soyuyor. Almıyorum fare...
Ben de fare almak istiyorum ama o kadar Wraith tarafı korkunç geliyor ki anlatamam. Sitede tüm fiyatlar aynı düşük fiyata ürün kalmadı zaten. 3K vereceğim...
Ama şöyle bir durum var, ben Nvidia kullanıyorum asjmfşlkajdlw. Sorun direkt tüm oyunlarda + masaüstünde bile bu sorunu yaşıyorum. Red Devil 6700XT'm vardı...
aynısını yaşıyorum klip olayında ya amd adrenalin çalışmadığı için klip alamıyorum ya da görüntü hep aynı ses farklı kaç kere klip gitti o yüzden karttan...
ilk başlarda böyle bir sorun yoktu. Sonradan bu sorun olmaya başladı. Son 3 4 aydır aynı. İşin komik yanı yazılımsal bir sorun gibi duruyor ama nasıl...
Ben çok kanser oldum. Son zamanlarda tam bir şey oluyor klip almam gerekiyor, klip alıyorum klip bozuk çıkıyor. Ya da kendi kendine kapatmış oluyor bir...
vallahi sadece onla olsa gene iyi expedition 33 oynayayım dedim sürekli çökmeler yaşıyorum ekran kartı otomatik ocli geldi %1 kayıpla gene oyun çöküyor...
Onun için ayar açmanız gerekebilir. Ben şu an Nvidia'da daha fazla sorun yaşıyorum ve çözemiyorum. Aldığım çoğu klip bozuk alıyor. Kendi kafasına göre...
En son CS envaterini de satacağım bilgisayar ekipman ne varsa satıp gideceğim yurt dışına millet atomu bölmeye uğraşıyor bizim ülke tavuğun ibiğine takmış.