Cmhr.cn isimli üyenin son içerikleri

1. C

İ20 hangi yağ kullanmalıyım?

AH-E bulamıyorum hep AG AP var
  2. C

İ20 hangi yağ kullanmalıyım?

1.4 mpi benzinli 40binde aracım var. Kitapçığında HELIX ULTRA AH-E 5W-30 kullanmam gerektiği yazıyor fakat bu yağı hiçbir yerde bulamıyorum. Bilgisi olan varmı?
  3. C

Oblivion Remastered Kasıyor!

Güncellemeyle düzelir mi yoksa ekran kartını mı yükseltmem gerekiyor acaba
  4. C

Oblivion Remastered Kasıyor!

Dün Oblivion remastered ı indirdim fakat oyun ciddi manada kasıyor. İç mekanlarda yine tamam gibiydi ama dışarı çıkınca ciddi bir kasma yaşıyorum. Düzeltmr şansım varmı yoksa sistemimle mi alakalı? Gtx 1650 İ3 12100f
  5. C

Tes V Skyrim oynanır mı?

Kanka benim en sevdiğim oyundur. Rpg seviyorsan sarar. Ben aynı tadı aldığım başka oyun hatırlamıyorum. Oyunun tek eksisi vuruş hissi. Onun dışında keşfedilecek çok şey var.
  6. C

Yardım OCULUS QUEST 2 KONTROLCÜ

Oculus cihazım var. Garantisi yeni bitti ve yakın zamanda sol kontrolcü açılmamaya başladı. Işık vs de gelmiyor pil değiştirdim ama tepki yok. Meta'nın sitesine girdiğimde tamir için 50 dolar tarzı bişi yazmışlar ek olarak bırakıcam ss ini. Ne yapmalıyım gümrük vs çıkar mı yada nereye götürebilirim.
  7. C

Sizce bu sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/enis-sallow-intel-core-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr5-500gb-_h23798 Beyler sizce bu fiyata bu sistem alınır mı yoksa varmıdır daha iyisi?
  8. C

Çözüldü✓ Dosyalarımı kaybettim

Pc de fotoları gizli klasör yapıp bi yere atmıştım şimdi nereye attığımı bulamıyorum. Nasıl bulabilirim? 1726682509 genel arama yaptım yüksel gb olandan çözdüm
  9. C

Beyler ben bi halt yedim

Bios ekranı gelse de laptopun ekranı arızalı olduğu için görüntü alamayacam bi şekilde görüntüyü monitöre yansıtmam lazım ana ekran monitör olmalı
  10. C

Beyler ben bi halt yedim

Arkadaşım laptopunu verdi dedi kanka ekran gelmiyor ama başka yere bağlayınca görüntü alıyorum. Bi bak olmazsa monster servisine götür dedi. Bende evde açtım bakıyorum gerekli yerlere. Aygıtlarda hem hd graphic ve 1650 vardı. Yanlışlıkla 1650yi devre dışı bıraktım. her şey gitti. Artık monitörden...
  11. C

Öneri Ara verilen oyunun unutulması

Aranızda yaşayan varmı bilmiyorum bi oyunu uzun zaman oynadığıktan sonra ara verince geri başlayamıyorum. Örnek witcher 3 a geri başlayamıyorum. Kontroller zırhlar silahlar büyüler gwent vs vs hepsini unuttum veri geri başlamaya korkuyorum bu durumde ne yapabilirim?
  12. C

Öneri 25000 bütceli laptop önerisi

Beyler 25000 bütçe var sizce şu nasıl https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g7701245-bfj0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx3050-freedos-156-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00002R2PMT?url_src=and-product-detail
  13. C

Yardım 2. El alıcam sizce alınır mı?

Max 30 knk. İntel yerine ryzen tercihim genelde
  14. C

Yardım 2. El alıcam sizce alınır mı?

Arkadaşlar 2. El bi laptop alıcam 27k diyor özellikler şöyle Ryzen 7 6800h 32gb ram Rtx 3050ti 15.6 165hz ekran 512gb ssd Sizce alınır mı rdr2 falan oynuyorum.
  15. C

Çözüldü✓ İki laptop arasında kaldım yardım

Yani agalar ben anlamadım amd mi güçlü yoksa intel mi. Userbanchmark larda intel yazıyor. Ama çoğu yerde amd tavsiye edilmiş. Karar veremedim
Geri