Cevabın için çok teşekkür ederim. Tavsiye verecek bir bilgiye sahip değilim demişsin ama benim için izleyicilerin önerisi ve tavsiyesi en önemlisi. Videolarımı daha çok kendi muhabbetimi ve sohbetimi katarak yapmaya çalışıyorum. Teknik bilgiden daha çok bir oyuncu olarak yorumlamaya özen...
Henüz 1 ay oldu yeni bir YouTube kanalı açtım. Kanalın içeriği oyun inceleme ve gameplay. Farkındayım bu işler bir anda olmaz ama insanın morali ister istemez bozuluyor. Maalesef çevremde de bu konuda destek olabilecek ve hatalarımı söyleyebilecek biri yok. Sizden ricam buraya bıraktığım örnek...
Ekran kartı almak yerine fiyatlara bakınca 2. PC olarak yeni bir laptop almaya karar verdim. Yorum yazan ve cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim tekrardan.
Darboğaz olmasından çekincem var biraz. Ne kadar AMD ekran kartından memnun kalmış olsam da RTX özellik bakımından beni daha çok cezbediyor. Desteğin için de teşekkür ederim hocam.
Öncelikle herkese merhaba,
Ryzen5 5600G
2x16 GB ram 3600mhz
Asus Dual RX6600 8GB
500 GB SSD
Asus Prime B450m-K 2 Anakart
Bu sistemi APU olarak almıştım, daha sonra RX6600 ekran kartı aldım. Şimdi ekran kartını ve işlemciyi güncellemek istiyorum. Bütçem 10-12K arası olduğu için sizce il olarak...