cnkrpt isimli üyenin son içerikleri

1. C

YENİ YOUTUBE KANALIM İÇİN ÖNERİ VE TAVSİYELER

Cevabın için çok teşekkür ederim. Tavsiye verecek bir bilgiye sahip değilim demişsin ama benim için izleyicilerin önerisi ve tavsiyesi en önemlisi. Videolarımı daha çok kendi muhabbetimi ve sohbetimi katarak yapmaya çalışıyorum. Teknik bilgiden daha çok bir oyuncu olarak yorumlamaya özen...
  2. C

YENİ YOUTUBE KANALIM İÇİN ÖNERİ VE TAVSİYELER

Henüz 1 ay oldu yeni bir YouTube kanalı açtım. Kanalın içeriği oyun inceleme ve gameplay. Farkındayım bu işler bir anda olmaz ama insanın morali ister istemez bozuluyor. Maalesef çevremde de bu konuda destek olabilecek ve hatalarımı söyleyebilecek biri yok. Sizden ricam buraya bıraktığım örnek...
  3. C

Çözüldü✓ APU SİSTEM İÇİN ERKAN KARTI VE İŞLEMCİ TAVSİYESİ

Ekran kartı almak yerine fiyatlara bakınca 2. PC olarak yeni bir laptop almaya karar verdim. Yorum yazan ve cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim tekrardan.
  4. C

Şuan mevcut olarak 32GB ram var zaten hocam 2x16 GB. Ama bilgi için teşekkür ederim.
  5. C

Teşekkür ederim hocam 2-3 gün için de muhtemelen satın alacağım.
  6. C

Darboğaz olmasından çekincem var biraz. Ne kadar AMD ekran kartından memnun kalmış olsam da RTX özellik bakımından beni daha çok cezbediyor. Desteğin için de teşekkür ederim hocam.
  7. C

Öncelikle herkese merhaba, Ryzen5 5600G 2x16 GB ram 3600mhz Asus Dual RX6600 8GB 500 GB SSD Asus Prime B450m-K 2 Anakart Bu sistemi APU olarak almıştım, daha sonra RX6600 ekran kartı aldım. Şimdi ekran kartını ve işlemciyi güncellemek istiyorum. Bütçem 10-12K arası olduğu için sizce il olarak...
Geri