Çözüldü✓ APU SİSTEM İÇİN ERKAN KARTI VE İŞLEMCİ TAVSİYESİ

cnkrpt

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
12000
Öncelikle herkese merhaba,
Ryzen5 5600G
2x16 GB ram 3600mhz
Asus Dual RX6600 8GB
500 GB SSD
Asus Prime B450m-K 2 Anakart

Bu sistemi APU olarak almıştım, daha sonra RX6600 ekran kartı aldım. Şimdi ekran kartını ve işlemciyi güncellemek istiyorum. Bütçem 10-12K arası olduğu için sizce il olarak işlemci mi yoksa ekran kartını mı güncellemem daha mantıklı olur? Ve hangi işlemci veya ekran kartını önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

NOT: 2TB M2 SSD siparişi verdim.

işlemciniz iyi hocam. rx 6600 satın depolama veya soğutucu falan alın. Ekran kartı olarak da RX 6700 XT alabilirsiniz. Ama rx 6600 satıp RTX 4060 Tİ da alabilirsiniz. Bence daha iyi bir tercih olur. Sizi uzun yıllar götürür

işlemciniz iyi hocam. rx 6600 satın depolama veya soğutucu falan alın. Ekran kartı olarak da RX 6700 XT alabilirsiniz. Ama rx 6600 satıp RTX 4060 Tİ da alabilirsiniz. Bence daha iyi bir tercih olur. Sizi uzun yıllar götürür
Darboğaz olmasından çekincem var biraz. Ne kadar AMD ekran kartından memnun kalmış olsam da RTX özellik bakımından beni daha çok cezbediyor. Desteğin için de teşekkür ederim hocam.

Darboğaz olmasından çekincem var biraz. Ne kadar AMD ekran kartından memnun kalmış olsam da RTX özellik bakımından beni daha çok cezbediyor. Desteğin için de teşekkür ederim hocam.
Darboğaz olmaz hocam. Yani ben olsam şuan elinizdeki kartı satıp 4060 Tİ alırdım DLSS 3.0 ve RTX özellikleri daha iyi.

Teşekkür ederim hocam 2-3 gün için de muhtemelen satın alacağım.
4060 Ti alacaksanız veya herhangi bir yüksek performans veren 8GB ekran kartı alacaksanız 32GB ram almanızı tavsiye ediyorum drop olaylarını ciddi anlamda düşüren bir olay.

4060 Ti alacaksanız veya herhangi bir yüksek performans veren 8GB ekran kartı alacaksanız 32GB ram almanızı tavsiye ediyorum drop olaylarını ciddi anlamda düşüren bir olay.
Şuan mevcut olarak 32GB ram var zaten hocam 2x16 GB. Ama bilgi için teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: euro
Ekran kartı almak yerine fiyatlara bakınca 2. PC olarak yeni bir laptop almaya karar verdim. Yorum yazan ve cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,157
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri