bence de oc yapmayacaksan stock kullanacaksan rahat rahat sorunsuz kullanırsın sadce macun bakımlarının aralıklarını çok uzatmazsın kaliteli macun kullanırsın tertemiz sorunsuz devam edersin
Bence 7735HS i değerlendirebilirsin dostum Zira Yeni nesil 7000 serisi AMD işlemcilerde AI teknolojisinin nimetlerinden tam anlamıyla yararlanabilirken bir yandan da işlemcinin pil tüketimi ve performansı gibi +larını kullanabilirsin rahatlıkla naçizane tavsiyem. Hangisini alıyorsan şimdiden...
Hocam cihazı aktif kullanıyor hatta yayın bile yapıyorum inan bana efsane bir performans veriyor tavsiye edermisin dersen çok net ederim işlemciden Stream yaptırıyorum sıfır donma kasma takılma hiç bişey yok. yayın izlemek istersen de link verebilirim dm den
Mosfet'lerde sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası keza güç yönetimi yüklenmesi ile açılmamazlık değil GPU genelinde sorun olduğunda çoğu zaman ya gücü otomatik keser ya da hiç almaz farklı donanımlara zarar vermemesi açısından koruma gibi düşünmek lazım. Bence Anakart üzerinde müdahale olayına...
Anakart sistemin temel yapı taşı aslında, üzerine inşa ettiğimiz tüm yükü taşımakla yükümlü önemli bir donanım elbette extreme model olması değil ama iyi bir parça kalitesi ve model olması önemlidir.