Yeni sürümlerini denedim işe yaramadı bende eski sürüm işe yarar diye düşündüm.
Hızlı biçimlendirdim ( 10 dan fazla ), eski sürüm indirip denedim, usb bellek değiştirdim, rufusun neredeyse tüm sürümü ile denedim işe yaramıyor yine de
Freedos bilgisayar için Windows 10 iso dosyasını indirdim, rufus kullanarak usb belleğe yazdırmaya çalışıyorum bu hata ile karşılaşıyorum. Rufusun eski sürümünü indirdim olmadı, windows'un eski sürümünü indirdim olmadı kafayı sıyırmak üzereyim.
Bende bugün acer marka laptop sipariş ettim. Satıcının verdiği bilgiye göre, rami yükseltmek için markanın yetkili servisini arayıp onay almamız gerekiyormuş. Ürünün arkasında büyük ihtimalle etiketler vardır. Herhangi bir açma işleminde etiket yırtılabileceğinden oradan anlayabilirler. Ya da...
Merhaba değerli forum üyeleri.
30 ağustos tarihinde bir konu açmıştım.
Konu linki
Bu konuda iki laptopu karşılaştırıp Asus model olanı sipariş etmiştim. Trendyol sitesinde piyasa fiyatının altına bulduğum bu laptop'dan son bir adet kalmıştı. Bende sipariş verdim. Sipariş ettiğim link
Siparişim...
Sınavda sayısal veya eşit ağırlığa özel sorular yok sonuçta. Sayısal ağırlıklı gidersen sayısal puan, eşit ağırlık üzerinden işaretlersen eşit ağırlık puanın hesaplanır. Bu yüzden hayalin hangi meslek ise o mesleğe yönelik tercih yapmalısın. Sonuçta baban seni bir zamana kadar hayatına...
Herkese iyi akşamlar. Elimde ticaret için ayırdığım küçük bir miktar para var. Çevremdeki insanlar bu zamanda ticaret mi yapılır? diye bana söylenmeye başladılar. Sizce bu zamanda ticaret yapılır mı?
Ben para birimine yatırım yapılmasını mantıklı bulmuyorum. Emtia veya hisse senetleri daha mantıklı bir tercih gibi duruyor. (Yatırım Tavsiyesi Değildir)
Matematik geçen seneye oranla biraz daha zorlayabilir. En kolay ders olarak biyoloji diyebilirim. Kavramları öğrendikten sonra biyolojiyi öğrenmek içten bile değil.