İşlemleri sırası ile yapın, Antivirus tam sistem taraması temiz geldi sanırım bu adıma geldiginize göre. Bilgisayar çalışırken işletim sisteminin sorunsuz...
Silgi ile ramleri sildim, ancak digerlerini kullanmadım. Sorunlu lehimi bilmediğim için nereye ne kadar sıkacağım ? Slot cevresine mi sıkılıyor biraz detay...
- Virus taraması için Eset Online Scanner i indirebilirsin kendi sitesinden ( kurulum,kullanım ve arayüz basit, gercek zamanlı koruma sağlamaz ancak...
İlk baş bir virus taraması yaptır (Güncel veri tabanlı Bitdefender-Kaspersky veya Eset ile tam tarama yaptır) , sonrasında başlangıç da çalışan programları...
Yardımların için teşekkür ederim, iki sorum daha olacak ;
1- Asus Servisi faturada ısrarcı olur ve onarımı garanti kapsamında ücretsiz yapmayı kabul etmezse...
Sabah bilgisayarı hiç açmadan önce, saç kurutma makinesiyle RAM slotlarının olduğu bölgeyi 1-2 dakika isıt Sonra tuşa bas. tek seferde açılırsa, sorun...
Dostum haklısın, cold start da ısıtıp denedim ve ilk seferde her iki slot da aktif oldu sorunsuz sistem başladı ayrıca ilk defa bilgisayarim bu kadar hızlı...
Cevabın için teşekkürler, Evet olabilir son bir kaç aydan beri bu durum arttı (havalar baya soğudu ve PC soğuk oda da), yarın deneyip sonucu yazacağım. Çok...
Defalarca Ramlerin yerlerini degiştirdim DIMM_A (1. Slot) da takılı olan hep sorunsuz çalıştı. Anakartı ikinci el aldım çok önce bu yüzden garanti kısmı da...
Merhaba DIMM_B slotum çoğu zaman çalışmıyor. İlk açılışta %99 2. Slot okumuyor. Ram i söküyorum silgi ile temizliyorum, Ram yuvalarını yumuşak fırça ile...