Kalamazsın. Ne geçimini sağlayabilirsin ne kalacak bir yer bulabilirsin ne de iş bulabilirsin kardeşim. Öyle saçma sapan fikirleri de aklından çıkart. her ailede kavga gürültü eksik olmuyor maalesef.
hocam piyasadan ucuza toplatıyorlar mining kartları dandikten bi soğutma takıyorlar. zaten milletin elinde yüzlerce kart kaldığı için yarı fiyatına veren bile bulunuyor. böyle saçma sapan fiyatlara satıyorlar. bu kartı 800tlden pahalıya almamışlardır mesela ama sattıkları fiyat komedi :D
hocam garanti dediğiniz şey her sıfır üründe var mesele garanti değil. kartın performansı ortadayken bilinmedik bir markadan alıp iyice şüpheye düşeceğime 2.el daha sağlam bi kart alırım(ki 2 gün önce 3000tl ye rx5600 xt aldım kart tam yükte 75 derece 25 fan görüyor.) 2.el yönelin bu bütçede...
keşke şu düşünce biraz daha yaygınlaşsa ama bahsettiğin diğer kadınlara talep de çok olunca her kadın olmasa da büyük bir kısmı bu şekilde kendini "tasarlamaya" yöneliyor. ama yazının altına imzamı atarım.
Videonun çok inandırıcı olduğunu düşünmüyorum. Bende asansöre bi kadın bindi diye asansöre binmeye hakkımız bile yok diyerek video mu çekeyim şimdi ? çürük elma her zaman var ve her zaman da olmaya devam edecek. hayal dünyasında yaşayanlara söyleyeyim. bunu savunduğum için söylemiyorum ama...
yaz tatiline girmişken bi işe girip bir ay bile çalışsan 14-15k biriktirisin o parayla da güzel bi sistem toplarsın aslında.
ileriye dönük olmasını istiyorsan am4 geç önce. ekran kartını halledersin.
rx6600 ile darboğaz yaşarsınız. bunu yapacağınıza ekran kartınızı satın artık kaç eder bilmiyorum da 1000-1200 e satsanız rx580-1060 6gb-1660s-1660ti falan alsanız daha mantıklı olur. en azından şu anda performansınız gözle görülür şekilde artar. işlemci yükseltirseniz grafik gerektiren...