commnado111 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Aliexpress maksimum ne kadar sipariş verirsem gümrüğe takılmaz ?

Ekstra para çıkmaz zaten ben ürün gümrükten geçer mi herhangi bir fiyat sınırlaması var mı diye soruyorum türkiye içinde temudaki gibi
  2. C

Aliexpress maksimum ne kadar sipariş verirsem gümrüğe takılmaz ?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere temuda 30 dolar üzeri alışveriş yapamıyoruz gümrüğe takılıyor. Bu aliexpresste ne kadar ? Yaklaşık 1400tl ye bir ürün alacağım gümrükle beraber 2400-2500tl civarına denk geliyor. Ne diyorsunuz kalır mı geçer mi ?
  3. C

Çözüldü✓ MCHOLSE L7 PRO 8K vs VXE R1 PRO MAX

hayır l7 aldım aşırı memnunum dostum gönül rahatlığı ile alabilrsin herhangi bir sorun yok
  4. C

iyziconun parası nakit ödenmiyor ama paralopara nakit ödüyor geri, iyzicoyuda internette baya bir yerde kullanabilirsin sorun yok
  5. C

3000 tl altı m2 ssd arıyorum

SN5000 tercihim olurdu
  6. C

Kablosuz Mouse Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/610463/mchose-l7-pro-8k-hz-beyaz-kablosuz-gaming-mouse-mc-l7-3/ Dostum iyzico 500tl + parolapara 400 tl + iyzico %10 ödeme 230 tl indirim sağlıyor toplamda 1200tl ye falan denk geliyor bende 2 gün önce aldım bugün geldii malzeme kalitesi olsun hafifliği olsun...
  7. C

Mcholse 7 aldım arkadaşlar bu 3 ü arasında kalan olursa diye güncelleyeyim tüy gibi hafif logitech 203 den geçtim sanki sadece elimi oynatıyormuşum gibi hissediyorum. Malzeme kalitesi aşırı güzel hissettiriyor bu arada almak isteyen gönül rahatlığı ile alabilir diye düşünüyorum gamigngent tr de...
  8. C

400 + 500 cashback geldi ama %10 iyzico gelmedi neden öyle oldu ?
  9. C

Tamamdır l7 siparişi veriyorum o halde teşekkür ederim geri dönüşleriniz için
  10. C

vxe r1 (normal olan pro değil) ve l7 arasında son kararım hangisi olsun ? apex legends ve cs2 oynuyorum çoğunluk ile beken mcu çok sorun değil götürür seni derseniz vxe r1 yok sorun derseniz l7 alacağım aralarında da 900tl lik bi fark var
  11. C

Bu fiyat bantlarında her iki indirimi de kullanbileceğim başka bir fare tavsiyeniz varsa dinlerim önemli olan hafif olması benim için
  12. C

Peki gamingen tr de başka önerebileceğin bir fare var mı yoksa bu fiyat bandında en iyisi l7 mi
  13. C

Kanka 8k yı çok kullanacağımı düşünmüyorum bilgisayarın işlemcisi 5 5600 ve çok hızlı bitiriyor diyorlar şarjı o yüzden vxe r1 normal klassik modelini almak mantıksız mı ?
  14. C

Sende mi mcholse l7 diyorsun kankam
  15. C

Aralarındaki farkı kısaca biliyor musun dostum neden onu tercih etmeliyim mesela ?
Geri