3000 tl altı m2 ssd arıyorum

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
3000
Başlıkta gördüğünüz gibi 3000 tl altı ssd arıyorum minimum 1tb olucak ama olabiliyorsa üstüne de çıkılabilir hatta 2tb gibi bir dereceye yükselirse max bütçe 3500 gibi olur şu anda aklımda sadece 2 model var onların linkini de en sona yazıcam. Şöyle ki genel piyasaya akakçe gibi sitelerden baktım ama farklı mediamarkt veya gaming gen gibi yerlere bakamadım hani ucuza güzel bir model varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Abilerim tercihinizi sunarken nolur bi sebep sonuç yazın da kafamızda otursun biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler abim
Rica ederim. Çok detaya boğunca genel olarak kullanıcılar okumuyor. Birkaç defa konunun başlığını okumadan konuya yazan dahi oldu. Bazen de geri dönüş alınamıyor. Geri dönüş olursa devamı da gelir. Ezber mantığı da olduğundan açıklamak içten gelmiyor. Ortalama kullanıcı kitlesi nasılsa yazım dili de o şekilde kısacası.

Rica ederim. Çok detaya boğunca genel olarak kullanıcılar okumuyor. Birkaç defa konunun başlığını okumadan konuya yazan dahi oldu. Bazen de geri dönüş alınamıyor. Geri dönüş olursa devamı da gelir. Ezber mantığı da olduğundan açıklamak içten gelmiyor. Ortalama kullanıcı kitlesi nasılsa yazım dili de o şekilde kısacası.
Bu konuda malesef ki haklısınız diğer kullanıcı yanıtladığı için daha ısrar etmeueceğim teşeklürler
İyi forumlar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,426
Üyeler
173,978
Son üye
Omrefrk
Geri