connibravoo isimli üyenin son içerikleri

1. C

Razer Seiren X Satıyorum Uygun Fiyata Garantili Kutulu

Razer Seiren X Satıyorum Uygun Fiyata Garantili Kutulu ilgilenenler yazabilir
  2. C

Razer Seiren Mini VS Razer Seiren X VS HyperX Solocast

reis razer seiren x almak istersen benimkini satabilirim Ağustos ayında aldım garantisi falan devam ediyor sorunsuz çalışıyor herseyi okey kutuluda
  3. C

Hangi Modemi Almalıyım

400 500 civarı ama bu bütçeye uygun bir modem yoksa yükseltebilirim
  4. C

Hangi Modemi Almalıyım

Arkadaşlar Böyle Bir İnternet Bağlatıcam Eve Ama Modem Konusunda Çok Bilgim Yok Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba
  5. C

Acer nitro 0.5 ms 170 hz monitör

evet memnunum gayet iyi bir monitör
  6. C

Acer nitro 0.5 ms 170 hz monitör

merhaba bu monitörü aldım 0.5 ms yazıyordu bilgisayarda hertz değiştirdiğimix gibi monitörün ms sini değiştirmemiz gerekiyormu
  7. C

yeni kulaklıkta ses farklı geliyor

sağol dostum
  8. C

yeni kulaklıkta ses farklı geliyor

arkadaşlar yeni kulaklık ve yeni pc topladım oyuna girdim fakat ses biraz boğuk ve farklı geliyor zamanla alışırmıyım yoksa böyle mi kalır
  9. C

Anakartım Bu RAMleri Destekliyor mu?

anakartım Asus Prime B550M-A Gskill Ripjaws 3200 mhz Cl16 destekliyormu ben bulamadim yardımcı olabilecek varmı
  10. C

ekran kartımın fanları dönmüyor

hocam tam olarak böyle çekmemi istediğiniz başka biryer varsa cekebilirim yanlış veya eksik çekmiş olabilirim
  11. C

deniyim hemen hocam
  12. C

valla abi yok ya monitör vesayre hiç açılmıyor no signal yazip uyku moduna geçiyor o yüzden olmuyor şuanda
  13. C

yani hocam parçalar bugün geldi yeni topladık monitör fslsn açılmiyor ekrani gormedigimizden birde no signal yazdigindan biosa girmedik girermi acaba
  14. C

hayir kullanamiyorum
Geri