contezuma isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Palit Nvidia Geforce RTX5080 Gamingpro 71.999 TL 6-9 Taksit Hepsiburada Satıcılı

Bilmiyorum ne kadar doğru sormam ama, MSI GAMING TRIO almak yerine bunlar değerlendirilir mi? Bende biraz marka takıntısı var, o yüzden MSI GAMING TRIO'nun beyaz versiyonunu bekliyorum stoklara gelsin diye. Fakat 30-40k fiyat farklı olabiliyor arada. Yani gerçekten MSI bunu hak ediyor mu?
  2. C

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu tarz spesifik ürünler takibinizde mi yani nasıl siz de fark edebiliyorsunuz linkte atılmamış, merak ettim doğrusu
  3. C

4 gözle RTX 5070 Ti msi gaming trio white modelini bekliyorum, hiçbir yerde bulamıyorum stoklarda kalmamış. Şu amazon depodan falan düşseydi iyiydi ya
  4. C

Teşekkür ederim cevabınız için.
  5. C

Bu indirimi formdan mı öğrendiniz yoksa denk mi geldi ağzım açık kaldı o nasıl bir indirim. Önceki sayfalara baktım rastlayamadım çünkü bu indirime
  6. C

İndirimleri telegram grubu vb yerlerden mi takip ediyorsunuz yoksa buradan mı (bağlantı gönderebiliyor musunuz)? Ben yeni olduğum için hakim değilim böyle şeylere ama ben de indirimleri takip etmek isterim.
  7. C

MSI Gaming Trio RTX 5070 Ti White stoklara ne zaman gelir?

Ben de merak ediyorum, almak istediğim ve piyasayı didik didik incelediğim bir ürün. Yok maalesef hiçbir yerde.
  8. C

MSI Gaming Trio RTX 5070 Ti White stoklara ne zaman gelir?

Selamlar herkese, bir süredir MSI RTX 5070 Ti Gaming Trio White modelini inceliyorum fakat son zamanlarda stoklara gelmiyor. Geçen kontrol ettim turuncu siteye geldi fakat normal fiyatının 20k üstüne geldi artık o da yok. Aynı marka modelin 5080 modelini düşünüyorum fakat onun da fiyatı olması...
Geri