Chip NVIDIA'ya ait yani tüm markalar aynı chipi kullanıyor, markalar sadece farklı tasarım ve soğutma teknolojileri geliştiriyor. 3 aşağı 5 yukarı tüm...
Gamingpro 5080 kullanicisiyim aktif olarak, mükemmel bir kart , öyle ön yargılı falan olmayın, normal 5080 neyse bu da o, Sadece palitin sitesinden seri...
Hocam öncelikle msi gaming trionun beyazı bizim ülkeye hiç gelmemiş olma ihtimali var ben aylardır bakarım piyasaya hiç görmedim. İkincisi eğer bidahamı...
Bu devirde artık marka takıntılığı sıkıntı hocam. Palit denen marka yıllardır piyasada olan ve benim antika casper bilgisayarımda bile kullandığım bi markaydı
Bilmiyorum ne kadar doğru sormam ama, MSI GAMING TRIO almak yerine bunlar değerlendirilir mi? Bende biraz marka takıntısı var, o yüzden MSI GAMING TRIO'nun...
İndirimleri telegram grubu vb yerlerden mi takip ediyorsunuz yoksa buradan mı (bağlantı gönderebiliyor musunuz)? Ben yeni olduğum için hakim değilim böyle...
Selamlar herkese, bir süredir MSI RTX 5070 Ti Gaming Trio White modelini inceliyorum fakat son zamanlarda stoklara gelmiyor. Geçen kontrol ettim turuncu...