Ben değil ancak bir arkadaşım yapıyor.
Hocam ilk başlarda bu sayılar normal. Benim arkadaşım ilk hafta hiç sipariş almamıştı, şuan günde 20 30 görüyor. Reklam konusunda kesinlikle bir bilene danışmanız lazım. Reklamın kitlesini belirlemek ve algoritmasını çözmek lazım. Kesinlikle bot takipçiye...
Darboğaz hesaplayıcısı şu sonucu veriyor;
"AMD Phenom II X6 1090T, Genel Görevler için 1920 × 1080 piksel ekran çözünürlüğünde NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti için çok zayıf.
Bu yapılandırmada %20.1 işlemci darboğazı var."
Ek olarak, işlemci anakartın ile uyumlu.
Sorun olmaz hocam. 3 Kart varsa birisi varsayılan olarak seçili gözükür. Onda yoksa bi altındakine, onda yoksa tekrar bi altındakine istek gönderir hangisinde limit veya bakiye varsa ondan çekim yapar.
Ürün tam olarak yedekte bulundurmalık. Tuşlar biraz yüksek geldi bana belki laptop klavyesinden geçtiğim içindir ama 399TL'ye başka alınabilecek bişey bulamadım. Yeni hesap açıp SEPETTE100 yada SELAM100 kodlarından biriyle 289 Liraya alınacak F/P ürünü.
HP'nin Omen serisi kaliteli ama, bu serisini bilmiyorum. Bilen birisi cevap verebilir. Sadece şunu söylemek isterim. Ekran Kartı Watt değerlerine çok dikkat edin hocam. 3050 Serilerinde bazen bu watt değerleri mesele çıkartabiliyor.
Şef şahsi görüşüm, 11'in kasası gözüme çok hantal geliyor. Yani eğer bütçenizi biraz arttırabilirseniz 12 tavsiye ederim. 11'lerin sonunun yaklaşacağını düşünüyorum. İOS Cihazların kullanım ömrü ortalama 5 yıl kadar ve IPhone 11 ise 2019 yılında çıktı. Yani 12 tavsiye ederim.
Ek olarak J2'den...