Dostlar iyi forumlar. Babama telefon alacağız. Ben çok anlamıyorum telefon işlerinden. Kamerası iyi olan , video izlerken sıkıntı çıkarmayacak 3-4 yıl problemsiz götürebilecek bir telefon öneriniz var mı ?
Huawei Nova 12S 256 GB 8 GB Ram modelini beğenmiş. Bir de peşin fiyatına 6 taksit vs...
Ekran resminde gördüğünüz bilgisayarı 6 gündür kullanıyorum. 4-5 gündür gerek youtube de video izlerken gerek oyun oynarken günde bir veya iki kez kasmalar oluyordu. Bilgisayarın bütün parçalarını gerekli programlarda test ettiğimde bir problem göremedim. Sonrasında RAM ve Ekran kartını çıkartıp...
Sistemi açtığımda VGA ışığı yanmıyor fakat bilgisayarı '' YENİDEN BAŞLAT '' yaptığımda VGA ışığı yanıyor. Bunun sebebi yeniden başlattığında bios kısmına girmemesinden mi yoksa pc hakkında bir problem olmasından mı ? Bilgisayarı yeni aldım. Kurulumlarını yaptım ve 1 gündür kullanıyorum. Ekran...
Hocam artık satın aldım dediğiniz gibi işlemciler arasında %10-12 fark oynasa da almışken alayım dedim. Ram için de aynı şekilde CL 32 6400 Mhz çok tatlı ramler sağlam iş yapacağını düşünüyorum. Paliti de inanın sırf RGB için aldım soğutma farkına baktım 7-8 derecelerde oynuyor. Zaten yıllık...
Aldım artık iyisiyle kötüsüyle kullanacağız. Peşin 6 taksit olmasa zaten bu fiyatlara çıkmam mümkün değildi. Ryzen 5 7500F + 4070 li sisteme 42-43 k civarı para istiyorlar hemen hemen her sitede 32 gb ram 1 tb ssd + soğutma eklediğinde. En azından faiz ödemeden peşin fiyatına bu pc yi alabildim...
Hocam bütçe olarak bu kadar fazla verebiliyorsanız 4070 SUPER almamanızı öneririm. İşin ehli arkadaşlara bir sorun isterseniz. Yine bu bütçeye 1TB M2 SSD az kalmış.
Bütün önerilere açığım hocam. Aylık 6 taksit ile 8600 TL olacak şekilde bütün önerilerinize açığım lakin tek tek toplayamam birleştirmeyi hem bilmiyorum hem de başka yerlere gidip yaptırmak istemiyorum. Hazır bulabilirsek çok mutlu olurum.