CptC isimli üyenin son içerikleri

1. C

Oyunlarda Kapalı Havaya Katlanamıyorum

şu tsushiöa bitsin ben de 1e başlayacağım birkaç güne
  2. C

1 def. edition çok beğendim. Eskiden açık dünya arardım artık çizgisel oyun arıyorum.
  3. C

Mafia'daki kar bambaşka.
  4. C

Olabilir bana da elden ring tarzı oyunlarda küçücük karakterle dev gibi yaratıklarla dövüşmek garip geliyor. GoWda falan da öyle hissediyorum.
  5. C

Ghost of Tshushima oynarken fark ettim. Özellikle bazı oyunlarda kapalı hava yağmurlu vs çok bayıyor beni. Sizde de var mı böyle şeyler? Oyunda yağmur yağdığı an hava durumunu değiştiryorum.
  6. C

Yardım KTC H25T7 monitör PS 5

Bu monitörde VRR yok diyorlar. PS 5'te HDMI ile kaç Hertz alınır en fazla? HDMI 2.0 120 Hertz'i destekliyor sonuçta, sabit 60 almaması lazım gibi geldi bana.
  7. C

Yardım Iphone 17 vs S25 Plus

Satıcı kimdi
  8. C

Siz nereden aldınız
  9. C

tr garantili mi 1766771931 ultrayla farkları zoom galiba
  10. C

S25 + 256 gb bilindik satıcılarda kalmamış. 512gb model mediamarktta 70k. A101den sipariş verirsek 256 gb model 57k. A101den böyle bi sipariş verildiğini ilk defa gördüm daha önce kullanan oldu mu ? 1766771385 Aşırı iyi değil evet. O yüzden 26yı merak ediyodum aslında ama elimdeki telefon o...
  11. C

neden
  12. C

Merhaba, telefon almayı düşünüyorum. Şu anda Samsung A50 kullanıyorum. İki telefon arasında kaldım. Benim için önemli olan güzel kamera- Instagram performansı.Arayüz pratikliği. Pil performansı. (telefonda oyun oynamıyorum) Android'den verileri aktarma durumu da var. IPhone'u kamera olarak...
  13. C

Yardım Legion 25 10 Coil Whine benzeri ses

Merhabalar, geçen hafta lenovo legion 25 10 aldım. Genel olarak memnunum ama display port 1.4'te coil whine benzeri tiz bir ses geliyor. Bu normal bir durum mu bilmiyorum. Sese bir kere kulak kesilince duymamam imkansız oluyor. Yabancı bir yorumda başka monitörde 1.2'ye çekince geçti diye bir...
  14. C

Yardım Lenovo Legion 25-10 Monitöre Sahip Birisi Var mı?

var 1 haftadır sahibim
  15. C

Öneri LENOVO 23.8" LEGION 24 10 240HZ 23,8" alınır mı?

25 10 önerdiler bana da ama 25 inç göz olarak büyük gibi geliyor bana. 24 daha göze hitap ediyor bence.
Geri