Yardım Iphone 17 vs S25 Plus

Benim için önemli olan güzel kamera- Instagram performansı.Arayüz pratikliği. Pil performansı. (telefonda oyun oynamıyorum)
IPhone'u kamera olarak beğeniyorum ama diğer kullanım özellikleri olarak çok dar gibi geliyor bana.Nfc ile ödeme yapamamak, yapay zeka filan.
İos özellik bakımından çok kısır. Geri gitmek için hala sol üst köşeye basmak gerekiyor. Ekolayzer uygulaması bile olmaması nasıl bir saçmalıktır.Dolby atmos açayım diyorsun. Sadece apple müzikte çalışıyor. Bomboş işletim sistemi elbette stabil olur. Samsung One ui bolca özellik ve özelleştirmeye rağmen akıcı ve sorunsuz bir arayüz.

bu dogru mu yoksa yanlış bilgi mi?
Yan yana 16 pm ve s24 ultra ile aynı yeri çekip st attım aynı duruyorlar hocam hatta s24u ile 200mp çektim yakınlaştırınca daha iyi gözüküyor iphone grenleniyor ayarlardan medya yükleme kalitesini en yüksek kalitede yükle seçeneğini açmanız yeterli

yanılmıyorsunuz ama başkasında düşük gözüküyor bence bunu daha samsung güncellemedi o yüzden iphone işte
Anlayamadım hocam tam olarak cümleyi zaten iki telefonunda stlerine diğer telefondan baktım son cümlenizi anlamadım.

Bana göre sıralama şudur

1- Fold Serisi
2- S Ultra serisi
3- IPhone
4- Oppo
5- Diğer Samsung telefonları (S Plus , S , A , M )

Fold kadar baba yoktur , olmayacaktır. S Ultra ise katlanmayan en baba seri . Ve ben bir IPhone 13 kullanıcısı olarak söylüyorum. Param olsa döneminde S22 Ultra alırdık ama IPhone 13 ile S22 arasındaydık yapacak bir şey yok. Düz Samsung veya Samsung Plus sevmem

Bana göre sıralama şudur

1- Fold Serisi
2- S Ultra serisi
3- IPhone
4- Oppo
5- Diğer Samsung telefonları (S Plus , S , A , M )

Fold kadar baba yoktur , olmayacaktır. S Ultra ise katlanmayan en baba seri . Ve ben bir IPhone 13 kullanıcısı olarak söylüyorum. Param olsa döneminde S22 Ultra alırdık ama IPhone 13 ile S22 arasındaydık yapacak bir şey yok. Düz Samsung veya Samsung Plus sevmem
Hocam bence iphone 13, 15 ve 16 kadar kötü base model değil iyi bir seçim bence

İphone BMW gibidir onlarca marka modelle kıyaslamaya çalışırsın ama direksiyon başına gecince hicbiri o hissiyatı vermez.
500 tane özellik say ios kullanma hissini vermiyor.

Hocam bence iphone 13, 15 ve 16 kadar kötü base model değil iyi bir seçim bence

Aslında memnunum kesinlikle zaten S22 belki bütçeyi boostlasam S22 Plus gelirdi ama bana düz Samsung veya Plus modeller A serisinden farksız geliyor görünüşte. Ben telefon alınca elit dursun isterim. IPhone düz modelde bile elit duruyorken Samsungu Ultra-Fold ile elit görüyorum. Zaten Samsung ve IPhone güçsüz telefon çıkarmıyor.

Ha S22 Ultra olsa IPhone 13'e tekmeyi bi atardım yerle yeksan olurdu. Şuan güzel bir iş bulursam Fold 7 dışı telefona elimi sürmem. Samsung aştı kendini ya her anlamda muhteşemler , adamlar basbaya teknoloji akıyor. Üstelik yapay zeka konusunda ayrı hayranım. IPhone sıktı beni vallahi tez vakit satıcam da S22 Ultra yine gelmiyor satsam :D önceden IPhone 8 ile S8 aynı fiyattı IPhone 8 almıştım , satarken S10 Plus parasına satmıştım. Şimdi IPhone 13 satsam S23 Ultra bile vermezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İphone BMW gibidir onlarca marka modelle kıyaslamaya çalışırsın ama direksiyon başına gecince hicbiri o hissiyatı vermez.
500 tane özellik say ios kullanma hissini vermiyor.

Ben hep IPhone kullandım ama satıp Fold 3 aldığımda dünyam değişmişti fakat 2.el diye garantisizken ekranın ortası gitti mecbur bütçe düştü IPhone 13 aldım S22 yerine. Hiç de hissiyat farkı yaşamadım. Fold 3'ü gözüm arıyor ama sıfır olmayan folda artık elimi sürmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,385
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri