S25+ mı İphone 16 mı

Arkadaşlar 60k bütçem var bu iki telefon arasında kaldım, öğrenciyim, kağıt üstünde s25+ 16ya üstün geliyor ancak değer koruması benim için önemli.İphonun premium görünmesinide seviyorum telefon ben burdayım diyor ancak samsung da s serisi hiç heybetli gözükmüyor kamera dizaynı vs nerdeyse a16 a55 lerle aynı ve ucuz görünüyor bundan dolayıda iphone a sıcak bakıyorum.Kullanan deneyimi olan varsa ne önerir iphonun 60hz ı çok mu yorucu geliyor ayrıca kamera da çok önemli benim için oyun oynamıyorum telefonda
Tartışmasız S25+ çünkü tartışılırsa fanboyluk devreye girer. İphone 16 nın iyi olduğu tek konu değer koruma olur S25+ a karşı

Arkadaşlar 60k bütçem var bu iki telefon arasında kaldım, öğrenciyim, kağıt üstünde s25+ 16ya üstün geliyor ancak değer koruması benim için önemli.İphonun premium görünmesinide seviyorum telefon ben burdayım diyor ancak samsung da s serisi hiç heybetli gözükmüyor kamera dizaynı vs nerdeyse a16 a55 lerle aynı ve ucuz görünüyor bundan dolayıda iphone a sıcak bakıyorum.Kullanan deneyimi olan varsa ne önerir iphonun 60hz ı çok mu yorucu geliyor ayrıca kamera da çok önemli benim için oyun oynamıyorum telefonda
S25+ tabii ki hem 7 yıl güncelleme, işlemci, ekran, kasa, kamera olarak kat be kat daha iyi ama videoda 16 daha iyi

Ben 16 kullanıyorum keşke şu özellik olsaydı dediğim bisey olmadi 60 hze gelirsek bende oyun oynamıyorum telefonda o yüzden 60 hz menüde disinda görülmiyor nerdeyse
Yok 120 ile arasında çok fark var iğrenç 60hzyi görünce gözüm ağrıyor ama zaten 120hz ios uzun süre kullanmadıktan sonra 60 cok akıcı geliyor sorun olmuyor. Ztn 120hz iostan geçmeyecek arkadaş.
16 alın değer kaybı önemsiyormussunuz
Arka kameralarda s25+ başarılı selfie kamerada 16
Donanım olarak s25+ daha iyi ama hem premşum gözüken cihaz istiyorsun hem değer ondan 16 al

Daha önce 120hz ios deneyimlemediğin için koymaz gözlerine dert etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,671
Üyeler
183,456
Son üye
EmreBeys
Geri