ali_altn06
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
- Konu Sahibi Konu Sahibi
suanki telefonumun ekranı paramparça birde üniversitem açılmadan almak istiyorum şehir değiştireceğim için gerçi 2 haftaya gelir sanırım fiyatlar düşermi bilmiyorum suan 59k ya 3 taksit alabiliyorum 17 serisi 70k nın üstünde çıkacak diyorlar o bütçelere de çıkıp düz 17 almak nasıl olur bilmiyorum çıkabilirmiyim onuda bilmiyorum60Hz olayı çok önemli değil ama iPhone alacaksan 17 serisinin lansmanını beklemeden alma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
s25+ 256 gb 55k civarı vatanda sıfırıgüzel bir teşhir s25 u bulursan rahat 58 55 arasına bulursun bence düşünülebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eminsin dimi hocam 17 lansmanını beklemelimiyimsana şöyle söyliyeyim konularıma bakabilirsin 1 hafta önce falan açtığım konular vardı samsung mu iphone mi diye her zaman samsung yanıydım özellik ve yapay zeka bakımından falan aile tavsiyesi üzerine iphone 16 aldım ama hiç pişman değilim 60hz olması bir şey değiştirmiyor reels izliyosan zaten videolar max 60 kare 120 hz olsa bile bi fark olmayacak iphone değer kaybetmez rahat satarsın samsung değer kaybeder iphone'un görünüşü bile premium oyun bağımlısı değilsen 60hz çok sorun olmayacaktır ben bile telefonu alınca 2 3 gün oyunlarda takıldım şuan sadece reels kaydırıp fotoğraf çekmekten başka bir şey yapmıyorum iphone alabilirsin.