S25+ mı İphone 16 mı

60Hz olayı çok önemli değil ama iPhone alacaksan 17 serisinin lansmanını beklemeden alma.
suanki telefonumun ekranı paramparça birde üniversitem açılmadan almak istiyorum şehir değiştireceğim için gerçi 2 haftaya gelir sanırım fiyatlar düşermi bilmiyorum suan 59k ya 3 taksit alabiliyorum 17 serisi 70k nın üstünde çıkacak diyorlar o bütçelere de çıkıp düz 17 almak nasıl olur bilmiyorum çıkabilirmiyim onuda bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel bir teşhir s25 u bulursan rahat 58 55 arasına bulursun bence düşünülebilir
s25+ 256 gb 55k civarı vatanda sıfırı

sana şöyle söyliyeyim konularıma bakabilirsin 1 hafta önce falan açtığım konular vardı samsung mu iphone mi diye her zaman samsung yanıydım özellik ve yapay zeka bakımından falan aile tavsiyesi üzerine iphone 16 aldım ama hiç pişman değilim 60hz olması bir şey değiştirmiyor reels izliyosan zaten videolar max 60 kare 120 hz olsa bile bi fark olmayacak iphone değer kaybetmez rahat satarsın samsung değer kaybeder iphone'un görünüşü bile premium oyun bağımlısı değilsen 60hz çok sorun olmayacaktır ben bile telefonu alınca 2 3 gün oyunlarda takıldım şuan sadece reels kaydırıp fotoğraf çekmekten başka bir şey yapmıyorum iphone alabilirsin.
eminsin dimi hocam 17 lansmanını beklemelimiyim

suanki telefonumun ekranı paramparça birde üniversitem açılmadan almak istiyorum şehir değiştireceğim için gerçi 2 haftaya gelir sanırım fiyatlar düşermi bilmiyorum suan 59k ya 3 taksit alabiliyorum 17 serisi 70k nın üstünde çıkacak diyorlar o bütçelere de çıkıp düz 17 almak nasıl olur bilmiyorum çıkabilirmiyim onuda bilmiyorum

s25+ 256 gb 55k civarı vatanda sıfırı

eminsin dimi hocam 17 lansmanını beklemelimiyim
17 120Hz olacak diyorlar bütçe çıkarsa ve cihaz beklendiği gibi iyi ise alırsın, onu alamazsan da 16 fiyatı ucuzlayacağı için daha ucuza 16 alırsın lansmana 1 ay kadar var zaten çok kalmadı.

17 120Hz olacak diyorlar bütçe çıkarsa ve cihaz beklendiği gibi iyi ise alırsın, onu alamazsan da 16 fiyatı ucuzlayacağı için daha ucuza 16 alırsın lansmana 1 ay kadar var zaten çok kalmadı.
fiyat tahminin nedir hocam suan bilindik satıcılarda 60 civarı 128 i

Arkadaşlar 60k bütçem var bu iki telefon arasında kaldım, öğrenciyim, kağıt üstünde s25+ 16ya üstün geliyor ancak değer koruması benim için önemli.İphonun premium görünmesinide seviyorum telefon ben burdayım diyor ancak samsung da s serisi hiç heybetli gözükmüyor kamera dizaynı vs nerdeyse a16 a55 lerle aynı ve ucuz görünüyor bundan dolayıda iphone a sıcak bakıyorum.Kullanan deneyimi olan varsa ne önerir iphonun 60hz ı çok mu yorucu geliyor ayrıca kamera da çok önemli benim için oyun oynamıyorum telefonda
17 bekle 60 hz olmayacak en azından

Biraz daha ekleyebilirseniz 16pro tavsiye ederim ama bütçe yoksa yine de 16 tavsiye ederim. S25+ da harikulade bir telefon ama maalesef android çöplüğünün azizliğine uğruyor bir çok konuda. İos daha premium bir hissiyat veriyor çoğu konuda. S25+ Kağıt üstünde Daha üstün ama iphone 16 60hz dışında daha iyi bir deneyim sunuyor çoğu konuda. Samsung kendi işletim sistemini yapana kadar maalesef biraz daha geride kalıcak.

fiyat tahminin nedir hocam suan bilindik satıcılarda 60 civarı 128 i
16 nın Apple resmi fiyatı 70K şuan. 17 dolar bazında aynı fiyata çıkacak ama TR de ufak bir kur güncellemesi yapıp 75K bandına çıkarabilirler 16 da 65K civarına düşer. Bu fiyatlara göre diğer siteler de fiyatını ayarlar.

Konu 60hz ekran övenle dolmuş :D

Dostum biraz daha çorba edeceğim kafanı ama, 62K'ya S24U alırdım şahsen. Ultra serisi düzlere nazaran daha Premium hissettiriyor, dışarıdan bakınca da A56 mı S24FE mi S25 Plus mu ne bu cihaz deditmiyorlar en azından :)

Ha S24U kullanan biri olarak Android cihaza 60K para vermeyi mantıklı bulmuyorum, benim cihaz Yurtdışı. 60'a alacaksın, kutuyu açınca 40-45K bile zar zor edecek. Evet S25+, 16'dan hemen hemen her yönden üstün ancak değer kaybı çok üzücü gerçekten. Şu da bir seçenek: YD 16 Pro al çift sim, bu sene açık, seneye de 8 ay açık. kapanmasına 2 ay kala takasla 17 Pro alırsın. 2027 Ağustosa kadar da o açık olur. Öyle öyle gidilebilir diye düşünüyorum hem bir anda 60K vermemiş olursun hem Pro kullanmış olursun

60HZ övenlere de bakma, ya körler ya fanboylar. 120HZ kullanan biri geri 60'a mümkün değil düşemez, rahatsız eder.

Arkadaşlar 60k bütçem var bu iki telefon arasında kaldım, öğrenciyim, kağıt üstünde s25+ 16ya üstün geliyor ancak değer koruması benim için önemli.İphonun premium görünmesinide seviyorum telefon ben burdayım diyor ancak samsung da s serisi hiç heybetli gözükmüyor kamera dizaynı vs nerdeyse a16 a55 lerle aynı ve ucuz görünüyor bundan dolayıda iphone a sıcak bakıyorum.Kullanan deneyimi olan varsa ne önerir iphonun 60hz ı çok mu yorucu geliyor ayrıca kamera da çok önemli benim için oyun oynamıyorum telefonda
Hocam magic 7 pro öneririm

60hz övüyorlar diyenler ne yaşıyor adam oyun oynamicak ise hangi alanda ne işe yarayacak tamam samsung her türlüğ daha iyi olabilir ama değer kaybetmesini istemiyor alcak kişi ilerde telefonu yükselticeğinde iphone'u rahat satar sadece başlığa göre değerlendirmeyin

60hz övüyorlar diyenler ne yaşıyor adam oyun oynamicak ise hangi alanda ne işe yarayacak tamam samsung her türlüğ daha iyi olabilir ama değer kaybetmesini istemiyor alcak kişi ilerde telefonu yükselticeğinde iphone'u rahat satar sadece başlığa göre değerlendirmeyin
ekranın yenileme oranını neden sadece oyunlarla kıyaslıyorsunuz anlamış değilim video izlerken ki netlik , uygulamalar arası kayarken ki netlik , bazı videolar 120hz , 90hz paylaşılabiliyor.

ip16 pro olsaydı hadi neyse derdim de düz hali ile s25+ karşılaştırmak bile hata ben olsam s25+ alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,807
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri