Arkadaşlar 60k bütçem var bu iki telefon arasında kaldım, öğrenciyim, kağıt üstünde s25+ 16ya üstün geliyor ancak değer koruması benim için önemli.İphonun premium görünmesinide seviyorum telefon ben burdayım diyor ancak samsung da s serisi hiç heybetli gözükmüyor kamera dizaynı vs nerdeyse a16 a55 lerle aynı ve ucuz görünüyor bundan dolayıda iphone a sıcak bakıyorum.Kullanan deneyimi olan varsa ne önerir iphonun 60hz ı çok mu yorucu geliyor ayrıca kamera da çok önemli benim için oyun oynamıyorum telefonda
Samsung Galaxy S25+ ve
iPhone 15 arasındaki seçim, kişisel tercihlere ve kullanım alışkanlıklarına göre değişir. Ancak, S25+ özellikle bazı temel alanlarda iPhone 15'e göre belirgin avantajlar sunar.
Donanım ve Performans: Samsung, genellikle en yeni ve en güçlü Android işlemcileri kullanarak cihazlarında üstün performans sağlar. Bu, Galaxy S25+'ın daha yüksek RAM seçenekleriyle birleştiğinde, çoklu görevleri daha akıcı bir şekilde yönetmesine ve en yeni oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırmasına olanak tanır. iPhone 15'in işlemcisi de güçlü olsa da, S25+'ın sunduğu bu ham güç ve esneklik, özellikle yoğun kullanım senaryolarında kendini belli eder.
Özelleştirme: Android ekosisteminin en büyük artılarından biri özgürlüktür. Galaxy S25+ kullanıcıları, ana ekran düzeninden ikon paketlerine, widget'lardan sistem temalarına kadar her şeyi diledikleri gibi kişiselleştirebilir. Bu, telefonunuzu tamamen size özel hale getirmenizi sağlar. iPhone 15 ise bu konuda daha kapalı bir yapıya sahiptir ve kullanıcıya sunulan özelleştirme seçenekleri daha sınırlıdır.
Batarya ve Şarj: Samsung, Galaxy S serisi telefonlarında genellikle daha büyük bataryalar ve daha hızlı şarj teknolojileri kullanır. Bu, S25+'ın tek bir şarjla daha uzun süre dayanabileceği ve piliniz bittiğinde çok daha kısa sürede tekrar kullanıma hazır hale geleceği anlamına gelir. Bu özellik, sürekli hareket halinde olan kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlar.
Evet, bir de
iPhone 15'in 60 Hz ekranı olduğunu unutmayalım