Razer deathadder V2 mini vs. razer viper mini vs. razer basilisk x hyperspeed vs. steel series rival 3
Arkadaşlar hangisini almalıyım viper mini kullandım el oturması falan farketmiyor bana hangisinin özelliği iyiyse onu alacağım
Vac yedikten sonra uzun zamandır CS girmedim. Şimdi bir anda başlayasim geldi yeni hesap açacağım 1 ayda 40 level olma ihtimalim var mı sabah akşam oynarsam? Uzun zamandır girmedigim için level sistemini falan unuttum
Markası: HP 15-af106nt
İşlemci: AMD A8-7410, 4 çekirdek, 2.20ghz, apu işlemci.
RAM: 4GB DDR3 1600MHz
Ekran Kartı: İlki işlemcinin ekran kartı diğeri AMD R5 M330 2GB.
SSD: WD Green 240GB
Pil dayanma süresi video falan izlerken 2-3 saat gidiyor.
Normalde bu laptopta ölü piksel yok iken 1850TL ye...
Hayir boz uzamani hic bir sekilde etkilemez, instagramdan berkanfitness'i takip etmeni oneririm. Cogunlukla tiktokta aktif pek yuklemeni tavsiye etmem ama canin nasil isterse
Binance TR ve Binance yukle, ardindan Binance hesabi ac zaten Binance hesabi acinca Binance TR hesabin da oluyor. Kimlik dogrulamasi falan lazim. Istedigin coine yatirim yap su an dususte zaten coinler illa ki her coin bir gun artiyor. 100TL ile cok kazanacagini zannetme bu arada. Yatir 5000TL...
Arkadaşlar sistem dizeceğim anakart ve psu şimdi düşünüyorum gerisini de black friday de almayı düşünüyorum sizce ne yapayım? B450m s2h ve sharkoon 650w psu almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım yoksa black fridayi mi beklemeliyim, acelem falan yok bu arada. Ayrıca razer basilisk x hyperspeed...