CrIz1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Valorant'ta Hangi Envanter Tercih Edilmeli?

Normalde Vatangame'den yapıyorum alışverişi, öneri için teşekkürler. 1784479972 Öneri için teşekürler
  2. C

Battle Pass'i ayrıca Radyanit için de istiyorum. Hesapta radyanit yok.
  3. C

Eğer Asil Karambit+Battle Pass alırsam 1700+375 VP almam gerekir veya Gaia Vandal+Gece Pazarından Fatih Guardian+Battle Pass alabilirim 1700 VP alarak. Hangisi daha mantıklı olur? Onu sordum.
  4. C

Şu anda hesapta 2585 VP var. Hesapta ise; Sır çiçeği Sherrif, Felaketin Kalbi Phantom, Asil Vandal, Kaos Vandal, Ulupençe Bıçak ve Yağmacı Operatör var. Gece pazarında ise kayda değer olarak sadece 1243 VP'ye Fatih Guardian ve 1136 VP'ye Özel Harekat Spectre var. Benim aklımdan geçen iki...
  5. C

Cmd Açılıp Kapanıyor

Tamamdır hocam, bir süre test edip yazarım. Çok çok sağolun şimdiden.
  6. C

Cmd Açılıp Kapanıyor

Sarı olanları sildim, bir tane dosya silinemiyor uyarısı verdi. Kırmızı olanı da sileyim mi?
  7. C

Cmd Açılıp Kapanıyor

Dediğiniz uygulamalrla taramaları yaptım, 20'ye yakın dosya silindi. Logon ve Scheduled Tasks SS'leri
  8. C

Cmd Açılıp Kapanıyor

Kaspersky ile mi?
  9. C

Cmd Açılıp Kapanıyor

Bazen uzun süreli olunca görebiliyorum, yanılmıyorsam hiç bir şey yazmıyor.
  10. C

Cmd Açılıp Kapanıyor

Başlıkta da belirttiğim gibi, sadece bilgisayar açılırken değil genellikle bilgisayar zorlandığında oyunlar vb. çok kısa süreliğine gelip gidiyor. Bununla birlikte Valorant'ta sürekli drop yiyorum CMD ile orantılı bir şekilde. Alakası olabilir mi? Neden oluyor olabilir? Not: 2 farklı uygulamayla...
  11. C

Moza R5 vs PXN V12 Lite

ETS 2, AC, Forza ve belki F1 oynayacağım.
  12. C

Moza R5 vs PXN V12 Lite

Bu iki direksiyon arasında kaldım, V12 Lite hem daha güçlü hem daha uygun fakat yazılımla alakalı sorunlar olduğunu söyleyenler var. Sizce hangisi daha mantıklı.
  13. C

Thrustmaster T300 RS GT Sıfır vs İkinci El

Çok sağolun hocam, sanırım V10 PRO ile birlikte A7 vites alacağım.
  14. C

Tamamdır hocam çok sağolun, Aralık-Ocak'ı bekleyecek çok sabrım yok açıkcası :). Vites olarak A7 iyi midir yoksa attıklarınız mı daha iyidir? Bir de direksiyon çok küçük gözüktü gözüme öyle değildir sanıyorum, herhalde ETS oynarken vs. rahatsız etmez.
  15. C

Sizin öneriniz PXN yönünde mi olur hocam, yoksa Moza R3 mü olur? Bir de bilmediğimden soruyorum, PXN vitesi var mı veya Thrustmaster viteslerle uyumluluk gösterir mi?
Geri