CrIz1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Moza R5 vs PXN V12 Lite

ETS 2, AC, Forza ve belki F1 oynayacağım.
  2. C

Moza R5 vs PXN V12 Lite

Bu iki direksiyon arasında kaldım, V12 Lite hem daha güçlü hem daha uygun fakat yazılımla alakalı sorunlar olduğunu söyleyenler var. Sizce hangisi daha mantıklı.
  3. C

Thrustmaster T300 RS GT Sıfır vs İkinci El

Çok sağolun hocam, sanırım V10 PRO ile birlikte A7 vites alacağım.
  4. C

Tamamdır hocam çok sağolun, Aralık-Ocak'ı bekleyecek çok sabrım yok açıkcası :). Vites olarak A7 iyi midir yoksa attıklarınız mı daha iyidir? Bir de direksiyon çok küçük gözüktü gözüme öyle değildir sanıyorum, herhalde ETS oynarken vs. rahatsız etmez.
  5. C

Sizin öneriniz PXN yönünde mi olur hocam, yoksa Moza R3 mü olur? Bir de bilmediğimden soruyorum, PXN vitesi var mı veya Thrustmaster viteslerle uyumluluk gösterir mi?
  6. C

Biliyorum fakat Moza Bundle'da debriyaj ve vites olmadığı için bütçemi çok aşar. PXN V10 PRO'yu da ilk defa duydum, şimdi bakacağım.
  7. C

Kayışlı sisteme sahip olduğu için. Eskiden elimde G29 vardı. Başka bir önerinz varsa beklerim.
  8. C

Direksiyonu sıfır ya da ikinci el almayı düşünüyorum, yaklaşık 12.000 TL'lik bir fiyat farkı var bunun sebebi ne acaba? Bir de yanında TH8S vites alacağım onda da yaklaşık 3.000 TL'lik bir fiyat farkı var. Sizce sıfır mı almalıyım, ikinci el mi?
  9. C

Evde Yalnız Kalabilen ve Kendini Sevdiren Kedi Cinsi Önerileri

Konunun çok dışında fakat bir kedi sahiplenmek istiyorum. Hafta içleri okulda olduğumdan 6-7 saat yalnız kalabilmeli ve British gibi değil, kendini sevdiren cinslerden birini istiyorum, tabii varsa. :) (Sokak kedisi sahiplenmeyi düşünmüyorum çünkü sahiplenirsem kısır ve aşıları tam sahipleneceğim.)
  10. C

7500 TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Kendi sitesinde 9000 TL olduğu için iyi geldi link atabilir misiniz
  11. C

Hocam Hawk Fab'ların bir farkı var mı? Fab v6, v4 gibi 1757230542 Hocam şu anda almayacağım için büyük ihtimalle indirim bitecektir
  12. C

Bahsettiğim bütçeden maksimum 1000-1500 TL daha çıkabilirim, önerileriniz neler?
  13. C

Poco X6 Pro Çok Isınıyor

Cevaplar için teşekkürler az önce PUBG Mobile'dayken cihaz aşırı ısındı uyarısı bile aldım, doğru hava sıcak fakat sosyal medyada bile dolaşırken ısınması normal mi onu sormak istedim, sağolun. 1755775403 Hocam birde telefon için fan onerirseniz sevinirim.
  14. C

Poco X6 Pro Çok Isınıyor

Herkese merhaba, yaklaşık 13 aydır telefonu kullanıyorum ve 1 sene içerisinde herhangi bir problem yaşamamıştım fakat yaklaşık 2-3 gündür telefon, X, ve TikTok gibi uygulamalarda dolanırken ısınmaya başladı. Normalde PUBG Mobile'de 90 FPS olan telefon, tahmini olarak 30 FPS civarlarina düştü...
  15. C

Samsung Galaxy S9 Wifi Alınır Mı

Genellikle oyun için kullanacağım, ya da bütçe artırıp S10+ almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Geri