Cmd Açılıp Kapanıyor

CrIz1

80+
Reaksiyon skoru
10
Başlıkta da belirttiğim gibi, sadece bilgisayar açılırken değil genellikle bilgisayar zorlandığında oyunlar vb. çok kısa süreliğine gelip gidiyor. Bununla birlikte Valorant'ta sürekli drop yiyorum CMD ile orantılı bir şekilde. Alakası olabilir mi? Neden oluyor olabilir? Not: 2 farklı uygulamayla virüs taraması yaptım, bilgisayar temiz.

Tam tarama yap. O biraz uzun sürebilir. Belki tüm gün.

Kapat görünmez bir daha.
1781294045648.webp

Autoruns yükleyin ve Logon, Scheluded Tasks kısmından ekran görüntüsü atın. Yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Autoruns64.exe hatta Autoruns.exe yönetici olarak çalıştırın. Belki 32-Bit girişler de vardır. İkisinden de dediğim gibi Logon ve Scheluded tasks kısımlarının ekran görüntüsünü atıp paylaşın. Neleri silmeniz gerektiğini söylerim. Hiç olmadı Teamviewer ile bağlanıp yardım da ederim size kalmış. TW bağlanmam sorun olmayacaksa da özelden bana ulaşın.

2026-06-12_22-54.webp

2026-06-12_22-56.webp

Ayrıca bağlantıda önerdiğim üç araç ile sistemi taratın, çıkan zararlıları temizleyin işleminiz bitince bu araçları tamamen kaldırabilirsiniz.

Ek olarak o konuda bağlantısını paylaştığım PUBG konusundaki genel sistem kontrollerini de yapabilirsiniz. Sürücü güncellemeleri ve ince ayarlar olduğundan sisteme faydası olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,981
Üyeler
197,330
Son üye
scorpionshm
Geri