bal ve meyvelerle pirinç ununu süsleyincede yenilebilir bi hale gelmiyor o lapa şey gram güzel değil eğer açlık seviyesinde yaşamıyosan 1 öğün için ortalama 20tl vermek " onlara o parayı verme " denilcek bi şey değil gayet makul fiyatları arada bi alınır
Selam herkese, pirinç unu markaları hakkında bilgi ve aroma önerisi vereceğim.
Bilinen 3 markadan bahsedicem. Protein Ocean / Hiq / Grizzone
Hiq -> Servis Başı 18 TL -> Chocolate hazelnut / Biscuits = İndirim kodu : hiq10
Çoğu kişinin bildiği hammadde konusunda kaliteli olan reklamlarla ön...
yukardada yazdığım gibi puding yapar gibi yapıp tatlı niyetine yiyorum 1 ölçekte ortalama 170 kalorisi var 2 bardak az yağlı sütle yapıyorum total kalori 250 oluyor 0 gram şekerle güzel bi tatlı seçeneği 1 ölçeğini tencereye koyuyorum üzerine 2 bardak süt kısık ateşte ortalama 6-7dk pişiriyorum...
grizzoneu da denedim kıvam olarak en iyisi bu şuanda beyaz dubai çikolatası ve karameli denedim 2aroma daha deneyeceğim beyaz dubainin pek alakası yok ama tatlı hoş bi aroma karamelli gayet güzel alınır şuan da indirimde bi ara genel bi konu oluşturucam rice cream hakkında detaylı yorumlarım...
BOM: read C:\Users\pc\AppData\Roaming\Spotify\prefs: Yanlış işlev.
diye bi hata alıyorum temayı özelleştirmek için spicefity kurmaya calıstıgımda bilen var mı ?
1745526616
spicetify********
PASDUPASUJF=AWPSIKFDĞWASIKDFĞPWASIDF
1745341496
terzi çok mantıklı o an beynim çalışmadı stres ve korkudan kusura bam
terzi çok mantıklı kusura bakmayın beyler o an stresten korkudan beynim çalışmadı eyvallah
Bol paça baggy eşofman aldım fakat bedeni çok büyük geldi. Onun olayı o zaten vb. demeyin biliyorum normalden de büyük geldi. Ne yapabilirim iade harici nasıl değerlendirip kullanabilirim.
servise değilde tanıdığınız bir bilgisayarcı vb varsa ona götürebilirsin servisler çok ilgili olmuyor bu tarz şeylerde eğer tanıdığın birisi yoksa götürmek çok mantıklı değil ama