Crytek isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yurtdışından ürün ama faturasız gönderimde 30 euro sınırına girer mi?

Arkadaşlar merhaba, Yurtdışından saat almak istiyorum. Ödemeyi önceden yapıp ürünü faturasız göndertmek istesem gümrükte takılır mı saat ? Herhangi bir fatura bulunmasa hediye gibi yada tamirden gelecek gibi alsam sıkıntı yaşar mıyım ?
  2. C

Bu sistem olmuş mu alınır mı???

Kasaya çok takılma bence. işini görüyorsa al deepcool kötü bir marka değil.
  3. C

Ederi odur zaten. Gayet mantıklı bir sistem toplamışsınız iyi günlerde kullanın
  4. C

Gayet güzel bir sistem söylenecek bir şey yok. Ne kadara geldi toplamda ?
  5. C

Basit Yazılımlar için Sunucu bilgisayarı özellikleri

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi. Evime basit bir sunucu kurmak istiyorum. Neler gerekli; çok komplike işler ve projeler olmayacak. maksimumum 3,4 veri tabanı olacak. her birisinde 5 ile 18 arasında tablolar tutacağım. sistem özellikleri ne olmalı ? Ryzen 5 3600 16gb ram 256gb m2 ssd...
  6. C

32 inç monitöre black bar ile 27" inç yapma

Merhaba herkese 2k 27 inç monitör kullanıyorum. Rekabetçi oyunları çok fazla oynuyorum. Bir yandan da Sim-Racing ile oynuyorum. 27 inç monitörüm şuan için rekabetçi oyunlarda, Warzone,Dota2,Cs gibi oyunlar çok oynuyorum gayette memnunum. 27 inç araba yarışlarında küçük kalıyor malesef 32 ye...
  7. C

2. El Ekran Kartı Fiyatları Fahiş Fiyatlara karşı Bilgilendirme Kasım 2023

Herkese Merhaba ben Mert; 2014' den beri sistem toplayıp satan, deliler gibi oyun oynayan sizden birisiyim. İlk olarak kendimden bahsetmek gerekirse çevremdeki bütün arkadaşlarıma sistem topladım, sattım. Onların arkadaşlarına onların da arkadaşlarına derken yıl içerisinde 30 dan fazla sistem...
  8. C

Red devil furmark nasıl ?

Gayet güzel aynı kartı kullanıyorum kasa açık şekilde 324 alıyorum. Maksimum değerin benim değerden daha yüksek. Sıcaklık 70 derece benim de
  9. C

Asus Vivobook 13000tl yerine 6000 tl

Herkese merhaba bir konuda arkadaşım ile çok fazla iddialaşmaya başladık. Bu arkadaş saçma saçma gruplar ve kanalları takip ediyor ve sürekli indirimli ürünlerin geldiğini felan bahsediyor. İşin özüne gelmek gerekirse bana bir link attı bu linkteki laptop 13 bin küsür liradan 6100 tl ye gelmiş...
  10. C

Robot süpürge alacağım hiç bir fikrim yok Xiaomi,Roborock hangisi

Merhaba robot süpürge almak istiyorum, iki model arasında kararsız kaldım, gönül ister ki roborock s7, s8 almak ama malum fiyatları çok pahalı. 2 model arasında kaldım, Xiaomi Mi S10T ve Roborock Q7 sizce hangisini almalıyım, s10t kullanan var mı ? bütçe 10-13k
  11. C

E TİCARET SORUNLARI KISA ANKET

Merhaba bir çalışma yapıyorum. E ticarette yaşadığınız sorunları belirletebileceğiniz bir anketim var doldursanız çok memnun kalırım çok kısa ve hızlı biter https://docs.google.com/forms/d/1uHBamG0hWhnp8uJgxIcizR2xcUTJGZUWpNZP6VcuXc0/edit
  12. C

E-ticaret ile Kısa bir anket düzenliyorum. 8 soruluk

Merhaba Bitirme tezimde kullanmak için E-Ticarette yaşanan sorunlar ile alakalı bir anketim var doldurursanız sevinirim çok kısadır. Teşekkürler https://forms.gle/e9GhPEhbDTEd7qmb6
  13. C

Çözüldü✓ Amd radeon graphics ile vega 7 yada 8 ile aynı mı ?

8 ram işimi gayet görecektir, oyun oynamıyorum. linkte bulunan ürünlerden sadece lenovo olanı alacağım huawei i sadece örnek olması için attım teşekkürler sorumun cevabını bulduk sanırım iyi günler.
  14. C

https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-5-82lm006ctx.html https://www.epey.com/laptop/huawei-matebook-d-14-amd-256gb.html Cevabımı aldım Vega işlemciler de işlemci içerisine entegre edilmiş şekilde geliyormuş. Şimdi merak ettiğim bir şey var. 2 laptopun da işlemcilerinin aynı olduğunu...
  15. C

Herkese merhaba; Başlıkta tam anlatamamış olabilirim. Yeni bir laptop alacağım şimdi grafik işlemci olarak amd radeon graphics yazıyor sadece. Bu ekran kartı işlemci içerisinde olan model mi oluyor ? vega 7 yada 8 olduğunda harici bir grafik işlemci ile mi geliyor yoksa vega modelleri de...
Geri